Aperitiv cu carnati de Frankfurt

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
6 Dec 2017 | 3318 vizualizari
Aperitiv cu carnati de Frankfurt

Va propun o rețetă delicioasa și rapida de aperitiv cu cârnati de Frankfurt. Mi-au ramas 4 foi de placinta dupa reteta de placinta cu mere si am profitat pentru a face un aperitiv usor si rapid.   https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/aperitiv-cu-carnati-de-frankfurt.html

Ingrediente

  • 6 carnati de Frankfurt
  • 4 foi de placinta
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 1 lingura de mustar Dijon
  • 20 g de unt topit
  • seminte de mac

Mod de preparare

Asezati cele 4 foi de placinta una peste alta si asezati-le pe o tava acoperita cu hartie de copt.

Ungeti cu mustar, presarati cascavalul ras si taiati cu o foarfeca de bucatarie in 6 patrate de lungimea carnatului.

Inveliti fiecare carnat in patratul taiat, ungeti bine cu unt topit si presarati seminte de mac.

Puneti in cuptorul incalzit la 200° C, timp de 20 minute.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu carnati de Frankfurt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi

Postat de RuxyRux

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi

Blatul de face simplu si usor framantand un aluat din ingredientele de mai sus ( in maxim doua minute), pe care il vom infaina si-l vom da la rece dupa ce l-am pus in folie de prospetime....

Citeste continuarea

Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

Postat de merisor67

Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

Preparam cus-cusul in felul urmator: punem apa la fiert si adaugam 1 lingurita sare. Cand incepe sa clocoteasca, adaugam cus-cusul si il lasam sa fiarba pana cand isi mareste volumul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.12.2017, 16:08
Foarte gustos și sățios!
la 06.12.2017, 16:37
Delicioși!
la 06.12.2017, 16:54
Gustosi!
la 06.12.2017, 17:32
Buni or fi!
la 06.12.2017, 18:36

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking