Aperitiv cu carnati de Frankfurt

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
6 Dec 2017 | 3318 vizualizari
Aperitiv cu carnati de Frankfurt

Va propun o rețetă delicioasa și rapida de aperitiv cu cârnati de Frankfurt. Mi-au ramas 4 foi de placinta dupa reteta de placinta cu mere si am profitat pentru a face un aperitiv usor si rapid.   https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/aperitiv-cu-carnati-de-frankfurt.html

Ingrediente

  • 6 carnati de Frankfurt
  • 4 foi de placinta
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 1 lingura de mustar Dijon
  • 20 g de unt topit
  • seminte de mac

Mod de preparare

Asezati cele 4 foi de placinta una peste alta si asezati-le pe o tava acoperita cu hartie de copt.

Ungeti cu mustar, presarati cascavalul ras si taiati cu o foarfeca de bucatarie in 6 patrate de lungimea carnatului.

Inveliti fiecare carnat in patratul taiat, ungeti bine cu unt topit si presarati seminte de mac.

Puneti in cuptorul incalzit la 200° C, timp de 20 minute.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu carnati de Frankfurt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Briose mic dejun

Postat de RuxyRux

Briose mic dejun

Ceapa si ciupercile se toaca la blender, la fel si dovleacul. Se incinge uleiul (usor) si se pun ciupercile presarate cu putina sare si se lasa doua minute la foc mic, se adauga ciupercile si...

Citeste continuarea

Aperitiv quiche cu legume

Postat de rocsi_1612

Aperitiv quiche cu legume

Aluatul: Intr-un bol puneti untul rece taiat cubulete, oul si sare. Amestecati usor cu mana, apoi incroporati faina treptat si framantati. La final adaugati si apa rece, framantati pana obtineti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.12.2017, 16:08
Foarte gustos și sățios!
la 06.12.2017, 16:37
Delicioși!
la 06.12.2017, 16:54
Gustosi!
la 06.12.2017, 17:32
Buni or fi!
la 06.12.2017, 18:36

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking