Aperitiv cu spanac,branza si ciuperci

Postat de Teo in Aperitive / Garnituri
9 Apr 2013 | 6256 vizualizari
Aperitiv cu spanac,branza si ciuperci

Am vazut acest aperitiv sub forma de rulada la ''divainbucatarie'', dar si sub forma de cuburi intr-o revista mai veche;mi-au placut tare mult cuburile,asa ca mi-am propus sa ''pacalesc'' pe cei din familie care nu mananca spanac,nu mananca branza;produsul final arata asa de bine ca nimeni nu a mai intrebat ce contine...!

Ingrediente

Blat:

  • 5lg faina
  • 5oua
  • 5lg ulei
  • 5lg spanac deja pregatit
  • 1plic praf de copt

Umplutura:

  • 300g branza de vaci
  • 100g branza Feta
  • 4lg smantana
  • 1 conserva ciuperci taiate
  • marar proaspat
  • 5g gelatina

Mod de preparare

Blatul:se separa oule;galbenusurile se freaca  cu uleiul,se adauga spanacul, faina si praful de copt cernut;batem albusurile si amestecam cu crema de spanac;turnam compozitia intr-o tava de aragaz ,tapetata cu hartie si dam la cuptor 20min; blatul doar sa se intareasca putin.Dupa racire se taie in 3 pe latime.

Pentru crema de branza,frecam cele doua tipuri de branza, adaugam smantana,mararul tocat, ciupercile si gelatina dizolvata;asezam prima foaie, intindem jumatate din crema,a doua foie, restul de crema si acoperim cu ultima foie;se da la rece pentru cateva ore, apoi se taie cubulete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu spanac,branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

Postat de Oana

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

Se pregateste mai intai aluatul . In apa calduta se dizolva drojdia. In bolul cu faina se amesteca sarea, untul moale si uleiul. Se adauga treptat apa si se framanta aluatul pana nu se mai...

Citeste continuarea

Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella

Postat de AlexTeacher

Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella

Taie salota si ciupercile cubulete mici si apoi soteaza-le in uleiul de masline;  Adauga apoi si spanacul si potriveste de sare si piper;  Odata gatit, lasa totul la scurs intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.04.2013, 23:18
Este prima data cand incerc sa pun singura fotografiile si nu stiu de ce nu apar;am ametit de tot...!
la 10.04.2013, 19:34
Lasa ca vin eu sa te ajut sa apara fotografiile!
la 27.09.2013, 10:59
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking