Aperitiv cu vinete si crema de branza

Postat de Xandrinne in Aperitive / Garnituri
14 Sep 2013 | 3099 vizualizari
Aperitiv cu vinete si crema de branza

O noua reteta de pe blogul Bucatareselor vesele, care mi-a atras atentia. Am folosit crema de branza, in loc de branza tofu.

Ingrediente

  • 1 vanata,
  • 150 g branza tofu - eu am folosit 1 cutie cu cuburi de crema de branza si smantana Delaco,
  • cateva rosii cherry,
  • ulei de masline,
  • sare, piper, busuioc,
  • 3 catei de usturoi.

Mod de preparare

Incalzim in tigaie putin ulei de masline, impreuna cu cateii de usturoi; scoatem usturoiul si prajim rapid pe ambele parti vanata, taiata in prealabil in felii de cca 1 cm grosime, pe care le-am sarat un pic. Scoatem pe prosoape absorbante si lasam la racorit.

Asezam peste feliile de vanata bucatele de crema de branza, felioare de rosii cherry, stropim cu putin ulei de masline, presaram busuioc uscat sau decoram cu frunzulite de busuioc proaspat (sare, piper, dupa gust).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu vinete si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rosii cherry umplute

Postat de RODIMUR

Aperitiv rosii cherry umplute

Se spală roșiile, se decupează de la baza fiecăreia câte un căpăcel și se golesc, cu atenție, de conținut. Se umplu roșiile cu cremă de brânză, cu salată de vinete, sau...

Citeste continuarea

Aperitiv rulouri de vinete cu crema de branza si rosii

Postat de katty

Aperitiv rulouri de vinete cu crema de branza si rosii

Spalam vinetele, le taiem cotorul si le feliem pe lungime. Presaram putina sare peste ele si le lasam la scurs 15 minute. Le ungem cu o lingura de ulei de masline si le punem pe gratar, pe rand,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.09.2013, 17:06
cat de bine arata!
la 14.09.2013, 17:12
Ce bun!
la 14.09.2013, 17:13
ce bune sunt
la 14.09.2013, 17:14
la 14.09.2013, 17:32

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking