Aperitiv cu vinete si fasole rosie

Postat de aziz in Mancaruri de post
17 Iul 2011 | 5103 vizualizari
Aperitiv cu vinete si fasole rosie

Ingrediente

  • 2 vinete
  • o cana de fasole rosie
  • o ceapa
  • putin ardei verde iute
  • usturoi
  • chilli
  • o frunza ,doua de salvie
  • camun(cumin,chimen)
  • patrunjel verde tocat
  • cateva linguri ulei de masline
  • pasta de tomate 4-5 linguri

Mod de preparare

    Punem fasolea la fiert cu putina sare; dupa ce da cateva clocote aruncam apa si punem alta si din nou la fiert,putem repeta de cateva ori.Va trebui sa aveti apa calda la indemana pentru schimbat.Eu am pus vinete coapte, daca doriti puteti face si cu vinete proaspete taiate cubulete si prajite.Ceapa se taie pestisori si se pune la calit .Adaugam si usturoiul apoi vinetele ,pasta de tomate ,ardeiul iute verde si fasolea bine fiarta.Condimentam cu putin camun(cumin,chimen)ceva chilli uscat,o frunza doua salvie si lasam sa se intrepatrunda ;la sfarsit adaugam patrunjel verde tocat.

In momentul servirii adaugati un strop ulei de masline,serviti cu pita proaspata sau o puteti rumeni putin la grillul de la cuptor.

Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu vinete si fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (49)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghete fara gluten cu legume

Postat de timea

Spaghete fara gluten cu legume

Pastele le punem la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj iar dupa ce s-au fiert le strecuram si le trecem pe sub un jet de apa rece. Intr-un wok incins in care am pus putin ulei de...

Citeste continuarea

Rosii si dovlecei umpluti - Gemista

Postat de Bucataras

Rosii si dovlecei umpluti - Gemista

Spala bine rosiile, ceapa, dovleceii si verdeturile. Taie cate un capac la fiecare rosie si cu o lingurita scoate pulpa, avand grija sa nu se gaureasca.  Taie dovleceii in doua bucati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.07.2011, 12:35
la 17.07.2011, 12:41
mmmmm, delicios
la 17.07.2011, 12:42
ce frumos le-ai prezentat N-am vazut niciodata fasole atat de rosie cum e la tine-n oala
la 17.07.2011, 12:51
cat de bun poate fi
la 17.07.2011, 13:49
si eu vreau...bunica facea asa ceva..cu fasole colorata...

Vezi toate comentariile (49)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking