Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen

Postat de delia64 in Aperitive / Garnituri
21 Iun 2014 | 5434 vizualizari
Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen

Am facut 5 portii de foietaj si am pus la congelator , asa ca am scos o foaie si am facut aceste saratele . De sarbatori sunt nelipsite pe masa familiei mele . Sunt gustoase si bune langa o bere rece .

Ingrediente

  • 1 bucata foietaj
  • 200 gr. cascaval
  • 1 ou
  • sare
  • chimen

Mod de preparare

Se intinde aluatul la grosimea dorita si cu un cutit incalzit in apa fierbinte se taie fasii de forma si marimea dorita .

Se bate bine oul si cu ajutorul unei pensule se unge foietajul , se  presara sare  si chimen , cascaval ras si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt .

Se introduce in cuptorul incalzit la 200 grade  pentru 20 - 30 minute .

Cand se rumenesc frumos se scoate tava din cuptor si se lasa putin la racit in tava .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana

Postat de panacris

Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana

Dovleceii se curăță de cojă și semințe, apoi se rad pe răzătoarea fină ;) Bineînțeles, m-am ajutat de noul membru din familia Zmeilor, răzătoarea de la Delimano ;) (Culmea n-am...

Citeste continuarea

Blinii cu crema de somon

Postat de simona72

Blinii cu crema de somon

Pentru blinii: se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca cu untul topit si laptele. Faina se amesteca cu sarea si drojdia uscata....

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.06.2014, 15:02
Delicioase! imi place tare mult combinatia de branza cu chimen!!
la 21.06.2014, 15:05
Simona , tare mult le place copiilor , se topesc rapid !!!
la 21.06.2014, 15:25
tre sa fie o bunatate
la 21.06.2014, 15:34
Adele , este foarte bun !!!
la 21.06.2014, 15:37

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking