Ingrediente
- 5-6 oua
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de marar
- 1 kg ficat de pui
- 1/2 kg pipote de pui
- 1/2 kg inimi de pui
- 3-4 cepe albe
- 2 bucati de praz
- 3 oua fierte
- sare si piper
Mod de preparare
Mai intai am curatat prazul si ceapa si le-am spalat bine. Ficatul l-am prajit fara sare, ca sa nu se intareasca. Am tocat ceapa si prazul marunt si le-am calit in cratita cu uleiul in care a fost prajit ficatul, pentru ai da o aroma buna. Inimile si pipotele le-am fiert in apa cu putina sare.Toate acestea au fost taiate apoi marunt (sau se pot toca cu un blender, mie imi plac mai mari taiate).
Peste ele am adaugat mararul si patrunjelul tocate marunt, apoi cele 5-6 oua crude si le-am amestecat bine.
Am condimentat dupa gust cu sare si piper.
Intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt am pus la baza jumatate din compozitia obtinuta, apoi am asezat cele trei oua fierte si peste am adaugat restul de compozitie.
Am dat tava la copt la foc potrivit pana sa rumenit frumos pe deasupra.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
|