Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
5 Mai 2020 | 2635 vizualizari
Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde

     Sunt la capitolul ,,Sa folsim ce avem pe acasa".  De data aceasta am poftit la foietaje. Una dintre foi a fost umpluta cu dulceata de caise amestecata cu cacao. Cealalta foaie s-a dorit sa fie aperitiv sarat cu branza.

Ingrediente

  • o foaie foietaj 25 cm/30 cm
  • 200 gr branza framantata oaie
  • 2 cepe verzi
  • 1 ou
  • 1 lingura seminte negrilica [chimen negru ]

Mod de preparare

  1.  Aluatul de foietaj se lasa la decongelat in frigider .
  2. Sa nu se deformeze se lucreaza cu el rece .
  3. Se taie foaia in opt parti egale .Este de folos daca aveti o rola speciala de taiat aluaturi .
  4. Pe o parte a fiecarui dreptunghi  se presara branza de oaie si rondele de ceapa verde .
  5. Se ruleaza  aluatul umplut si se da forma de melc.
  6. Fiecare melc se unge  cu ou batut spuma - cu ajutorul unei pensule de silicon .
  7. Presarati pe deasupra melcisorilor , seminte de negrilica .
  8. Se da tava la cuptor  timp de 4o minute . Eu am folosit programul special al cuptorului ,pentru foietaje .
  9.      Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Saratele (saleuri) din aluat de foietaj

Postat de Bucataras

Saratele (saleuri) din aluat de foietaj

1. Scoate aluatul de foietaj de la frigider si pudreaza-l cu putina faina. 2. Intinde-l cu ajutorul unui sucitor si taie fasii din el de 1 cm grosime. 3. Pune hartie de copt intr-o tava de...

Citeste continuarea

Aperitiv rapid

Postat de Adrian2016

Aperitiv rapid

      Fiecare felie de franzela am uns-o pe o parte cu unt si am asezat-o pe hartia de copt cu care am tapetat tava cuptorului.Deasupra am uns felia de paine cu crema de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2020, 21:41
Buni!
la 05.05.2020, 21:53
Au si cornite ?
la 05.05.2020, 21:58
Cleme !!! De admirat cata atentie la detalii . S-ar putea spune ca daca nu le-am facut cornite sunt melcisoare
la 05.05.2020, 22:00
Rapid si gustos!
la 05.05.2020, 22:08
adica sunt de sex feminin ca n-au cornite....

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking