Ingrediente
- o foaie foietaj 25 cm/30 cm
- 200 gr branza framantata oaie
- 2 cepe verzi
- 1 ou
- 1 lingura seminte negrilica [chimen negru ]
Mod de preparare
- Aluatul de foietaj se lasa la decongelat in frigider .
- Sa nu se deformeze se lucreaza cu el rece .
- Se taie foaia in opt parti egale .Este de folos daca aveti o rola speciala de taiat aluaturi .
- Pe o parte a fiecarui dreptunghi se presara branza de oaie si rondele de ceapa verde .
- Se ruleaza aluatul umplut si se da forma de melc.
- Fiecare melc se unge cu ou batut spuma - cu ajutorul unei pensule de silicon .
- Presarati pe deasupra melcisorilor , seminte de negrilica .
- Se da tava la cuptor timp de 4o minute . Eu am folosit programul special al cuptorului ,pentru foietaje .
- Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|