Ingrediente
- 2 ouă
- 100 grame de telemea de vaci
- 50 grame de unt
- sare (dacă este nevoie)
- câteva măsline, pentru decor
Mod de preparare
Mai întâi se fierb tare ouăle, în apă cu sare și oțet, ca să nu se spargă în timpul fierberii.
Când au fiert, ouăle se pun în apă rece, ca să se răcească, după care se curăță de coji.
Se dau pe răzătoarea mică ouăle și telemeaua și se mixează cu untul moale, scos din timp de la frigider.
Se adaugă sare, după gust, numai dacă este nevoie.
Se pune pasta într-un bol pe măsură și se decorează cu câteva măsline.
Când compoziția este omogenă, se poate servi deja, pentru că fiind moale, este ușor tartinabilă.
Se servește la micul dejun, sau la ocazii, pe pâine prăjită, cu salată verde, roșii, măsline...
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pasta tartinabila, cu oua si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|