Aperitiv rulada din legume, umpluta cu crema de branza

Postat de momo121 in Aperitive / Garnituri
5 Oct 2018 | 3960 vizualizari
Aperitiv rulada din legume, umpluta cu crema de branza

,, Reteta inspirata de toamana'' Mi-a placut mult ideea de rulada aperitiv cu morcov si umplutura de branza a bucatarasului nostru Ruxy, asa ca eu am adaptat-o, am umblat la ingrediente mi-a iesit o super rulada! Multumesc de idee!  https://www.bucataras.ro/retete/rulada-cu-morcovi-si-crema-de-branza-45238.html Umplutura am preferat-o simpla, dar se poate adauga: verdeata, ardei rosu, masline, sunca presata sau dupa preferinte...ce va place. Foarte, foarte buna!   

Ingrediente

  • 1 dovlecel mare
  • 1 morcov mediu
  • 125 g branza telemea
  • 4 oua
  • 70 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 30 ml ulei
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 200 g crema de branza putin sarata
  • 3 linguri smantana 15% grasime

Mod de preparare

Dovlecelul si morcovul ii dam pe razatoare mica, apoi presaram putina sare deasupra.

Intr-un bol adaugam ouale cu uleiul, mixam pana omogenizam bine ambele ingrediente, pe urma adaugam faina cu praful de copt trecute prin sita, amestecam din nou, iar la sfarsit adaugam branza, dovlecelul si morcovul scursi de zeama pe care au lasat-o, potrivim de sare si amestecam bine pana obtinem un aluat omogen.

Punem compozitia obtinuta in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru cca.15-20 minute.

Cand este gata o scoatem, o intoarcem pe alta hartie de copt si o rulam. Lasam rulada sa se raceasca complet.

Dupa ce s-a racit, o desfacem si o umplem cu crema de branza amestecata cu smantana, rulam din nou, apoi o invelim intr-o folie alimentara si o dam la frigider pentru 2 ore. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din legume, umpluta cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute cu legume (reteta video)

Postat de farfuriavesela

Chiftelute cu legume (reteta video)

Dovleceii ii radem pe razatoarea mare, presaram sare si ii lasam sa isi lase zeama, apoi ii scurgem bine. Cartofii, pastarnacul, telina, ceapa le dam pe razatoarea mica, usturoiul il facem...

Citeste continuarea

Clatite cu spanac si branza

Postat de simona72

Clatite cu spanac si branza

Pentru clatite: intr-un castron punem oul, sarea, zaharul si laptele. Amestecam bine compozitia cu un tel tip para. Faina o amestecam cu drojdia si o adaugam la ingredientele umede. Amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2018, 22:02
ce fain arata
la 05.10.2018, 22:03
Cred că e o bunătate!
la 05.10.2018, 22:05
Foarte buna ideea si cred ca e si foarte gustoasa
la 05.10.2018, 22:16
la 05.10.2018, 22:19
un aperitiv foarte bun

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking