Aperitiv surpriza Roberta

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
14 Iun 2010 | 6770 vizualizari
Aperitiv surpriza Roberta

pentru ca Roberta m-a impresionat tare cu poezia ei azi

Ingrediente

  • 10rosii cherry
  • 500gr branza dulce
  • 1lingura smantana
  • 50gr unt
  • 3felii muschi file
  • 1legatura ceapa
  • susan
  • coriandru
  • 10masline
  • 2linguri almette cu verdeata

Mod de preparare

 Rosiile cherry se spala si se curata codite.Ceapa se spala si se taie marunt numai frunzele.

Intr-un vas se amesteca semintele de susan(cat se ia intre degete),coriandru la fel,frunzele de ceapa tocate,muschiul file taiat marunt,maslinele de la care s-au scos samburii si s-au tocat si ele marunt.

Branza dulce se pune intr-un vas si se farama bine cu o furculita.

Untul lasat la temperatura camerei se freaca cu smantana si crema de branza almette la care se adauga branza dulce si se amesteca bine,apoi se adauga cateva boabe de susan.

Se ia cate o rosie si se formeaza cu crema de branza mingiute in causul palmei,apoi se tavalesc prin compozitia pregatita mai devreme.

Se lasa la frigider sa se raceasca.

Sunt niste aperitive excelente

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv surpriza Roberta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (86)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pogacele cu jumari si leurda

Postat de sufletista

Pogacele cu jumari si leurda

Intr-un pahar dizolvam drojdia cu 1 lingurita zahar,1 lingura faina si 50 ml apa calduta. Intr-un bol cernem faina o amestecam cu sarea,facem o adancitura adaugam jumerile ,ouale batute...

Citeste continuarea

Cornuri cu branza si marar

Postat de rocsi_1612

Cornuri cu branza si marar

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Laptele il punem pe foc sa fie caldut, iar iaurtul la temperatura camerei. Intr-un bol cernem faina, adaugam drojdia dizolvata, oul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.06.2010, 21:22
special pt Roberta
la 14.06.2010, 21:33
ooo...ela....
la 14.06.2010, 21:35
multumesc,Rocsi....
la 14.06.2010, 22:05
sa inteleg ca daca vreau sa mananc de la tine trebuie sa-ti dedic o poezie?.....................5 furcu...........
la 14.06.2010, 22:07
Maria,multumescpoti manca si fara poezie

Vezi toate comentariile (86)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking