Aperitive cu legume si branzeturi Delaco

Postat de gaby_d in Aperitive / Garnituri
1 Iun 2013 | 31900 vizualizari
Aperitive cu legume si branzeturi Delaco

Desi aveam o gramada de treburi programate pentru astazi, cand imi vine sa ma joc…pai ma joc! Aperitive cu legume si branzeturi Delaco ) Asa c-am scos toate branzeturile Delaco pe blatul de lucru, legume si un mezel de la Danilevici si m-am pus pe treaba. Am combinat cum am crezut mai bine ingredientele preparand aperitive pe care copiii mei le gusta chiar si cu privirea. Combinatii pentru aperitive ar fi fost muuuuulte , dar nu mai aveam loc pe platou.

Ingrediente

  • miez de lapte Delaco
  • branza de capra Delaco
  • crema de branza cu smantana
  • cascaval Delaco
  • susan
  • patrunjel
  • salam italian
  • castraveti
  • rosii cherry
  • ardei rosu
  • pesmet

Mod de preparare

In ordinea de pe (tricouri ) platou:

-Betisoare cu felii de castravete, bucati de branza de capra Delaco si jumatate de rosie Cherry.

-Felii de miez de lapte, un cub de salam italian si ardel rosu. Decor-putin patrunjel

-Bilute din branza de capra modelate usor in mana si date prin amestec de susan si verdeata si altele prin bucatele de mezel usor rumenite.

Cosulete din cascaval ras Delaco umplute cu crema de branza cu smantana.

Cum se fac cosuletele? Simplu, e prima oara cand fac si au iesit bine toate 3.

Am ras cascaval intr-o farfurie (cam 2 linguri de cascaval pentru un cos) si am adaugat o lingura de pesmet si-am amestecat.

Am incins bine o tigaie de teflon (fara ulei) si am pus 2 linguri de amestec si am apasat cu o lingura pana i-am dat o forma (patrata, rotunda, cum vreti) si am facut o “foaie” de branza subtirica. Am intors-o cu o paleta cand am vazut ca s-a rumenit si-am lasat-o putin si pe cealalta parte.

Cand a fost rumenita pe ambele parti am luat-o cu lingura si-am pus-o rapid pe un pahar pus cu gura-n jos si am modelat-o cu mana. E fierbinte dar nu chiar insuportabila. Am lasat-o sa se raceasca si sa -si defineasca forma. Le-am scos de pe pahar exact cand le-am umplut, dar nu e neaparat ca banuiesc ca se pastreaza bine la rece.

Si…cam atat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu legume si branzeturi Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (57)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv oua scotiene

Postat de rocsi_1612

Aperitiv oua scotiene

Intr-o cratita puneti niste apa cu sare, o transferati pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, adaugati 4 oua si le lasati sa fiarba 4 minute si jumatate. Dupa ce ouale au fiert, le treceti pe sub...

Citeste continuarea

Barcute cu branza si mac

Postat de rocsi_1612

Barcute cu branza si mac

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea si macul. Drojdia o frecam cu zaharul pana se divolza si ii dam drumul peste faina. Incepem sa framantam, adaugam oul si lapte,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2013, 20:05
In ordinea de pe tricouri))super
la 01.06.2013, 20:06
ai adus platoul cu bunatati.. asta merge la parada!
la 01.06.2013, 20:08
simo...da..dar..e postat luna trecuta pe blog..
la 01.06.2013, 20:09
buuune!
la 01.06.2013, 20:10
ce bune si frumoase sunt

Vezi toate comentariile (57)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking