In ordinea de pe (tricouri ) platou:
-Betisoare cu felii de castravete, bucati de branza de capra Delaco si jumatate de rosie Cherry.
-Felii de miez de lapte, un cub de salam italian si ardel rosu. Decor-putin patrunjel
-Bilute din branza de capra modelate usor in mana si date prin amestec de susan si verdeata si altele prin bucatele de mezel usor rumenite.
Cosulete din cascaval ras Delaco umplute cu crema de branza cu smantana.
Cum se fac cosuletele? Simplu, e prima oara cand fac si au iesit bine toate 3.
Am ras cascaval intr-o farfurie (cam 2 linguri de cascaval pentru un cos) si am adaugat o lingura de pesmet si-am amestecat.
Am incins bine o tigaie de teflon (fara ulei) si am pus 2 linguri de amestec si am apasat cu o lingura pana i-am dat o forma (patrata, rotunda, cum vreti) si am facut o “foaie” de branza subtirica. Am intors-o cu o paleta cand am vazut ca s-a rumenit si-am lasat-o putin si pe cealalta parte.
Cand a fost rumenita pe ambele parti am luat-o cu lingura si-am pus-o rapid pe un pahar pus cu gura-n jos si am modelat-o cu mana. E fierbinte dar nu chiar insuportabila. Am lasat-o sa se raceasca si sa -si defineasca forma. Le-am scos de pe pahar exact cand le-am umplut, dar nu e neaparat ca banuiesc ca se pastreaza bine la rece.
Si…cam atat .