Aperitiv vesel

Postat de stefania in Aperitive / Garnituri
14 Aug 2010 | 14079 vizualizari
Aperitiv vesel

Ce spuneti de acest arici vesel si gustos ? L-am pregatit cu prietena mea Luminita din dorinta de a-l poza pentru un pliant, dar as vrea sa va bucurati si voi de acest 'joc culinar'. Este foarte usor de pregatit, este gustos si aduce multa culoare si bucurie pe mesele festive, si nu numai.

Ingrediente

  • 10 oua prepelita
  • 5 rosii cherry
  • 50 gr cascaval
  • 50 grame sunca
  • cateva masline
  • ardei galben sau verde
  • castravete
  • 1 rosie mare mare

Mod de preparare

Se fierb 10 oua prepelita si taie in jumatati. Cele 5 rosii cherry se taie deasemenea in jumatati. Cascavalul, sunca,ardeiul,castravetele se taie felii subtiri si apoi patratele de cca 1,5-2 cm. Se infig pe scobitori de dimensiune normala alternand ouale,cherry,cascaval,sunca,castravete,ardei,masline dupa imaginatia fiecaruia. Se infig  in rosia mare (taiata la partea coditei pentru a avea stabilitate pe farfurie) dand nastere acestui minunat arici.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv vesel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata

Postat de Pungasa_Rogue

Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata

Formarea nucilor: Se amesteca toate ingredientele pana ce se formeaza un aluat tare, dar putin lipicios.  Se unge fora de nuci cu ulei si se pune la incins la flacara aragazului....

Citeste continuarea

Briose mic dejun

Postat de RuxyRux

Briose mic dejun

Ceapa si ciupercile se toaca la blender, la fel si dovleacul. Se incinge uleiul (usor) si se pun ciupercile presarate cu putina sare si se lasa doua minute la foc mic, se adauga ciupercile si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.08.2010, 18:08
Arata bine!
la 14.08.2010, 18:18
sunt frumusele tare
la 14.08.2010, 19:08
frumusel teposul tau !
la 14.08.2010, 19:16
fooarte dragutz!
la 14.08.2010, 19:35
foarte dragutz da! si mie imi place !

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking