Aperitiv-briose

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
3 Dec 2012 | 7119 vizualizari
Aperitiv-briose

un deliciu,musafirii au avut numai vorbe de lauda

Ingrediente

  • 2 ardei capia rosu
  • 2 ardei capia galbeni
  • 350 gr sunca presata
  • 5 oua
  • 250 gr cascaval ras
  • 200 gr telemea rasa
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura pesmet
  • 5 linguri smantana
  • 3 fire praz mici (sau ceapa verde)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardeiul il curatam si il taiem cubulete mici.

Prazul il taiem rondele.

Sunca presata o taiem fasii mici.

Separam galbenusurile de albusuri.

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.Adaugam galbenusurile,condimentam dupa gust.Adaugam treptat smantana,faina,pesmetul,sunca,cascavalul,telemeaua,ardeii si ceapa si omogenizam bine compozitia.

Ungem niste forme de hartie de briose cu putin ulei si le punem intr-o tava speciala de briose si punem cu o lingura din comopzitie(pana sus,eu nu am pus ca nu am stiut cat cresc).Mi-au iesit 24de bucati.

Punem in cuptorul preincalzit la foc potrivit,cam 50-60minute,pana se rumenesc frumos.

Servim reci sau calde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv-briose" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Postat de Bucataras

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:  Taie brânza feta în cuburi.  Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...

Citeste continuarea

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

Postat de Bucataras

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

Cum se prepara Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce Începeți prepararea sosului bechamel: Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu. Adăugați făina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.12.2012, 22:07
la 03.12.2012, 22:09
Ela sunt super!
Poate le mancam pana postezi reteta
la 03.12.2012, 22:11
imediat
la 03.12.2012, 22:15
tare bune.m-ai convins sa le incerc
la 03.12.2012, 22:15
le terminam pana atunci

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking