Aperitive

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
8 Sep 2010 | 8142 vizualizari
Aperitive

Pentru ca tot e sarbatoare si e Sf. Maria am pregatit si niste aperitive ,iar pitici mei au fost tare incantati............

Ingrediente

  • Gogosele:
  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • 250 ml apa
  • 125 g faina
  • 1/2 lingutrita sare
  • Umplutura:
  • crema de branza -Philadelfia (1 cutie 250g)
  • salam 150 g
  • sunca  pui 100g
  • Decor:
  • Maioneza 2 linfuri
  • rosie 1/2
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se pune apa cu uleiul sa fiarba impreuna cu sarea. Cand apa fierbe se pune faina si se ia de pe foc, se amesteca foarte bine. Se pune cate un ou intreg, pe rand si se omogenizeaza bine pana se incorporeza bine ouale.

Se pun cu spritul sau cu o punga taiata la colt in tava , sub forma rotunda. Se da tava la cuptor pentru 20 minute la 250 grade, focul trebuie sa fie foarte puternic altfel nu raman goale inautru.

Umplutura:

Se poate face din orice compozitie

Se amesteca bine crema de branza cu salamul si sunca taiate foarte marunt.

Se taie gogoselele in doua si se umplu cu compozitia de branza

Se decoreaza dupa bunul plac ,eu am pus maioneza ,rosie si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (49)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Postat de Bucataras

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.09.2010, 22:07
iam iam iam
la 08.09.2010, 23:32
Vad ca ai lucrat ceva ,nu gluma.M-ai facut sa vin si cu furculitele.
la 08.09.2010, 23:38
iarasi rocsidetectivi sant nimci daca aud ca au nevoie de personal te anunt
la 08.09.2010, 23:38
multumes silvioarapt 5 furcu 5 pupici
la 08.09.2010, 23:40
ce bune sunt..........

Vezi toate comentariile (49)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking