Aperitive

Postat de Adinacarla in Aperitive / Garnituri
15 Mar 2010 | 21129 vizualizari
Aperitive

Am facut aceste platouri pentru aniversarea fetitei mele.

Ingrediente

Primul platou

  • sunca
  • cascaval
  • salam
  • chec aperitiv
  • castraveti

Al doilea platou

  • mini piza
  • portofele cu branza

Al treilea platou

  • rosii umplute cu crema de branza si marar

Mod de preparare

Primul platou: pe un patou decorat cu salata verde am asezat: salam, sunca, chec aperitiv, cascaval, castraveti. Am feliat subtire sunca si salamul, checul l-am taiat feliute, castravetii i-am curatat si i-am taiat bastonase, cascavalul bastonase.

Al doilea platou: Pentru mini pizza m-am inspirat din reteta Sylviei http://www.bucataras.ro/retete/3879/minipizza-cu-sunca-si-ciuperci.html    doar ca eu am folosit: sunca, cascaval, salam, masline, sos, condimente pentru pizza. Pentru portofele cu branza am avut sursa de inspiratie retetata postata de PARADIS dar eu am folosit doar un cubulet de branza in interiorul portofelului.  

Al treilea platou: Am taiat rosiile pe jumatate, si le-am umplut cu pasta de branza facuta din: branza, smantana, marar. Si am decorat cu feliute de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Postat de Bucataras

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2010, 18:54
frumos
la 15.03.2010, 19:07
multumesc
la 15.03.2010, 19:24
La cum arata sigur au avut mult succes! cred ca le-a batut vantul...
la 15.03.2010, 19:36
da ai dreptate repede s-au golit platourile
la 19.03.2010, 08:32
Foarte frumos imi place cum le-ai aranjat La multi ani ! fetitei tale ( cu intarzaiere).

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking