Aperitive cu jambon

Postat de doralinda72 in Aperitive / Garnituri
25 Sep 2013 | 4707 vizualizari
Aperitive cu jambon

O alta reteta super usoara si numai buna ptr petreceri gen bufet!

Ingrediente

  • 25 de chifle mici (mult mai mici decat niste chifle normale)
  • 10 felii de sunca presata
  • 200 gr branza gen de burduf (e indicata ptr ca e usor picantica)
  • cateva foi de salata verde

Mod de preparare

Taiem pe orizontal chiflele dar nu de tot, cam 3 sferturi, taiem in 4 feliile de sunca presata (asta in cazul in care sunca e sub forma patrata), incercam sa taiem si foile de salata cam la marimea chiflelor apoi incepem sa umplem chiflele,incepand cu branza de burduf, apoi salata (ptr a se putea "lipi de branza, ptr ca altfel, va aluneca din chifla) si apoi o feliuta de sunca. Decorati cu diferite stegulete si gata de servit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu jambon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv tarta cu piersici si jambon

Postat de sufletista

Aperitiv tarta cu piersici si jambon

Aluatul dezghetat peste noapte in frigider, il intindem usor cu facaletul si il impartim in cate mini tarte vrem. Eu am facut o tarta mare si 4 mici. Crestam un chenar in jur aluatului fara...

Citeste continuarea

Aperitiv sparanghel invelit in jambon si aluat foietaj

Postat de merisor67

Aperitiv sparanghel invelit in jambon si aluat foietaj

Lăsăm aluatul foietaj la dezghețat, la temperatura camerei. Îndepărtăm partea lemnoasă de la sparanghel și îl clătim bine în apă rece. Punem la fiert apa cu sarea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2013, 20:07
Bun si rapid
la 25.09.2013, 20:12
Te-ai cam chefuit Dora...bune, bune!!
la 25.09.2013, 20:12
Ce dragute si ce bune
la 25.09.2013, 20:15
la 25.09.2013, 20:23

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking