Aperitive cu oua suedeze

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
14 Ian 2012 | 12838 vizualizari
Aperitive cu oua suedeze

Pentru reteta de oua suedeze m-am inspirat de pe un site culinar strain. Reteta era cu oua de gaina. Fiind Revelionul, m-am gandit sa fie mai deosebite cu oute de prepelita.

Ingrediente

  • oua de prepelita

pt compozitie: 500 gr carnati proaspeti

  • 1 ou
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri sos Worchester
  • 2 linguri lapte
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • putina faina alba

ulei pentru prajit

  • mozzarella bilute
  • masline
  • struguri
  • rosii cherry
  • salata verde

Mod de preparare

  1. Fierbeti ouale de prepelita [sa fie tar ]. Le decojiti.
  2. Preparati o compozitie ca pentru chiftele din carnea ce ati scos-o din carnati, mustar, ou, sos, lapte, pesmet si verdeata.
  3. Ungeti palmele cu ulei si  "imbracati" ouale in materialul de carne tocata, rotunjiti, dati prin faina alba si prajiti in ulei incins.
  4. La servire taiati "ouale suedeze'' in jumatati.
  5. Am servit insotite de alte "chestii'' rotunde: masline, mozzarella bilute, care au mers bine cu boabe de strugure, rosii cherry.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu oua suedeze" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv clatite cu verdeata

Postat de caroline

Aperitiv clatite cu verdeata

Intr-un ibric la foc mic ( sau la microunde) topim untul, apoi il lasam sa se racoreasca putin.  Separat punem intr-un bol ouale si le batem spuma cu laptele. Punem putina sare ( dupa...

Citeste continuarea

Rulada de cascaval

Postat de andaoana

Rulada de cascaval

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic . Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil....

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.01.2012, 07:51
Place
la 14.01.2012, 07:58
Sunt tare de efect
la 14.01.2012, 08:10
arata excelent imi plac
la 14.01.2012, 08:28
Chiar dau bine langa strugurasi, mozzarella...
la 14.01.2012, 09:48
Woau, cat de bine arata!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking