Aperitive dulci cu dulceata de capsuni

Postat de caroline in Dulciuri
23 Feb 2014 | 2890 vizualizari
Aperitive dulci cu dulceata de capsuni

Din ciclul ce facem duminica ...simplu si bun...Avind in vedere ca foietejul e deja preparat...reteta vine mai mult ca o idee de prezentare putin altfel pentru aperitivele dulci >:D

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj
  • dulceata de capsuni

Mod de preparare

Fietajul il scoatem din timp din frigider pentru a putea ajunge la temperatura camerei.

Cu un cutit bine ascutit impartim aluatul in doua parti egale.Fiecare parte o taiem apoi in doua parti egale pe verticala si 4 parti egale pe orizontala.

Pe o coloana punem in centru dulceata de capsuni.Cealata coloana o decupam in forma de inima si o asezam peste partea cu dulceata.

Cu ajutorul unei furculite inchidem bine aluatul pe marigini.

Plusul de aluat nu il aruncati si il coaceti ;) 

Asezam inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem la 200 grade .

Mie mi-au iesit 8 bucati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive dulci cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert bomboane cu nuca de cocos, curmale si ciocolata fara zahar

Postat de privatelaura

Desert bomboane cu nuca de cocos, curmale si ciocolata fara zahar

Curmalele se pun la hidratat intr-un bol cu apa calda. Se pot lasa de seara pana dimineata. Intr-un blender incapator, se pun curmalele hidratate, cu tot cu sucul lasat in bol. Se adauga fulgii...

Citeste continuarea

Desert cu dovlecel si mar verde

Postat de Constelatialeu

Desert cu dovlecel si mar verde

Dovlecelul si marul le radem pe razatoarea mare, apoi adaugam sarea, zaharul, ouale si omogenizam, apoi adaugam si faina. Trebuie sa obtinem un aluat un pic mai tare decat la clatite. Punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2014, 16:50
la 23.02.2014, 16:56
greu de tot a aparut poza cu ele coapte Asteptam sa vad finalul. Fain arata!
la 23.02.2014, 16:58
Apasasem gresit inainte de a pune toate pozele
la 23.02.2014, 17:00
la 23.02.2014, 17:01
simplu si bun

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking