Ingrediente
- 8 ardei grasi de marime medie
- 1 piept de pui
- 2 oua
- sare, piper
- 200 g pesmet
- 300 ml ulei
Mod de preparare
Se coc ardeii pe o plita, apoi se presara cu sare sau se pun in apa rece ca sa se poata curata mai repede. Dupa ce se racesc, se curata de coaja si de seminte cu grija sa nu se rupa.
Pieptul de pui se taie fasii , se condimenteaza cu sare si piper si se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Se scot pe un prosop absorbant de bucatarie.
Se bat ouale cu un praf de sare. Se pune pesmetul pe o farfurie. In ardeii copti se baga fasiile de piept de pui prajite si se dau prin pesmet-ou-pesmet, apoi se prajesc in ulei incins. Se scot pe prosop de bucatarie absorbant sa se scurga de ulei.
Se pot servi calzi ca aperitive sau cu garnitura.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti pane" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|