Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
15 Sep 2014 | 8798 vizualizari
Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc

O reteta aperitiv usor de facut: Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc.

Ingrediente

  • 4 ardei capia
  • 1 cutie crema de branza Delaco
  • o mina de nuci
  • citeva frunzulite de busuioc
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare de mare, piper proaspat macinat

Mod de preparare

Am copt ardeiul si l-am curatat taindu-i cotorul.

Am amestecat crema de brinza cu nucile si busuiocul. Am condimentat crema cu sare si piper.

Am desfacut ardeiul, am pus crema mixata si apoi am rulat.

Am asezat ardeiul pe o farfurie si am pus pe deasupra nuci si frunzulite de busuioc. Am stropit cu putin ulei de masline si crema balsamica.

Iese un aperitiv de efect si foarte gusots. Se poate servi cu paine prajita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv oua vopsite cu hartie creponata

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv oua vopsite cu hartie creponata

Ouale se spala cu detergent de vase, se pun intr-o cratita cu apa, o lingura de sare si o lingura de otet. Se fierb circa 8-9 minute. Se mai lasa in apa clocotita, vreo 10 minute, dupa care se...

Citeste continuarea

Aperitiv triunghiuri cu branza

Postat de MotanLaOale

Aperitiv triunghiuri cu branza

Branza de burduf se marunteste si se amesteca cu branza de vaci si 4 galbenusuri. Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul. Se taie in 12 bucati....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.09.2014, 00:10
vaaaaii ce bine arata!!!
la 15.09.2014, 00:21
oo ce reteta faina
la 15.09.2014, 00:27
bun bun
la 15.09.2014, 04:56
super
la 15.09.2014, 06:17
Un deliciu!!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking