Ingrediente
- ardei iuti
- sare
- zahar
- otet de 9 grade
Mod de preparare
Coditele la ardei se taie, dupa care acestia se pun in borcane spalate. Este de preferabil sa indesati cat mai multi ardei ca sa nu puneti foarte mult otet.
In fiecare borcan se pune o lingurita de sare si una de zahar, dupa care se adauga otet pana acoperim ardeii.
Otetul nu trebuie diluat cu apa!!
Borcanele se infileteaza si se pun la pastrat.
Conservati in acest fel, ardeii tin si 2-3 ani.
In poza de mai jos sunt ardei din "promotia" de anul trecut.
Ca si recomandare, ar fi bine sa alegeti ardei verzi, nu rosii pentru ca cei rosii de cele mai multe ori, dupa ce se mureaza ramane doar pielita de ei. Ardeii mei au fost primiti de la tara si cum calul de dar nu se cauta la dinti .....
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|