Ardei iuti in otet

Postat de cristeena20 in Muraturi
31 Aug 2014 | 3858 vizualizari
Ardei iuti in otet

Sunt foarte simplu de facut si sunt ideali pentru a-i folosi la ciorbe

Ingrediente

  • 500 gr ardei iuti
  • otet cat sa acopere ardeii in borcan
  • boabe de piper
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Spalam ardeii iuti si ii uscam cu un servetel absorbant. Eu am folosit 2 tipuri de ardei iuti, folosind din propria cultura din balcon. Deci ii voi savura cu atat mai mult...

Spalam borcanul si il umplem cu ardei, aranjati pe lungime, adaugam cateva boabe de piper si 2 catei de usturoi. Apoi turnam otet peste ei , cat sa acopere borcanul.

Inchidem bine borcanul . Ii folosim abia dupa cca 2-3 saptamani. Otetul e foarte bun la ciorbe . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Adjika -sos rusesc picant din dovlecei II

Postat de Ksenya

Adjika -sos rusesc picant din dovlecei II

Curatam dovlecelul de coaja, si-l taiem bucati.Daca este mare eliminam cu o lingura semintele. Dam dovlecelul la robot pana obtinem o pasta . Adaugam pasta intr-o oala incapatoare,de...

Citeste continuarea

Adjika - sos rusesc picant din gogonele verzi

Postat de Ksenya

Adjika - sos rusesc picant din gogonele verzi

Pregatim borcanele si capacele sterilizate. Pregatim o oala unde o sa fierbem adjika. Dam gogonele la blender pana obtinem o pasta si adaugam in oala. Dam restul ingredientelor: ceapa,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.08.2014, 16:01
Buni foc pe timp de iarnă, dar nu numai.
la 31.08.2014, 16:05
Buni
la 31.08.2014, 16:07
Trebuie sa ma pregatesc si eu
la 31.08.2014, 16:09
Si eu am puss postez mai tarziu si reteta mea
la 31.08.2014, 16:16

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking