Ardei iuti umpluti cu branza la cuptor

Postat de sufletista in Mancaruri de legume
13 Ian 2020 | 2187 vizualizari
Ardei iuti umpluti cu branza la cuptor

Bunatati pentru Craciun”

Ingrediente

  • 500 g ardei iuti
  • 250 g branza cu smantana
  • 2 triunghiuri branza topita
  • 2 felii de sunca
  • 2 felii de salam
  • sare
  • piper
  • 1 varf cutit oregano
  • 1 l apa
  • sare
  • boabe de piper
  • 200 ml otet
  • 1 foaie de dafin
  • oregano
  • 3-4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri dulceata de corcoduse
  • oregano

Mod de preparare

Intr-o oala punem apa cu otet si condimente dupa gust.

Curatam ardeii de cotoare si seminte. Din moment ce fierbe apa, adaugam ardeii si fierbem 3 min.

Scoatem ardeii in apa rece cu gheata, ii scoatem sa se scurga bine de apa.

Intr-un bol amestecam branza cu branza topita, salamul taiat cubulete, condimente dupa gust.

Ii umplem cu lingurita, ii asezam in tava, adaugam 2 catei de usturoi curatati, 3 catei intregi, dulceata de corcoduse, oregano si dam la cuptorul cca 15 min pance ce branza se topeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti umpluti cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dolmades(Sarmalute grecesti in foi de vita)

Postat de simona72

Dolmades(Sarmalute grecesti in foi de vita)

Pentru inceput ne ocupam de frunzele de vita de vie. Eu le-am cumparat de la Kaufland si stiam din antecedente ca sunt frunze tari. Asa ca, le-am fiert 15-20 minute.  Pentru compozitie:...

Citeste continuarea

Conopida cu sos alb

Postat de licurici_lra

Conopida cu sos alb

Am fiert conopida in apa cu sare, 15min, apoi am asezat-o intr-un vas termorezistent. Am taiat gogosarul feliute si l-am adaugat peste conopida, apoi am pus si porumbul si am presarat cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.01.2020, 20:49
la 13.01.2020, 21:45
la 13.01.2020, 22:30
la 14.01.2020, 10:08
la 14.01.2020, 10:11

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking