Ardei umpluti

Postat de JulyCris in Mancaruri cu carne
10 Iun 2014 | 2623 vizualizari
Ardei umpluti

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata
  • 10 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • o mana orez
  • sare,piper
  • verdeata(marar sau patrunjel dupa preferinte)
  • pasta de tomate
  • 2 rosii
  • 2-3 linguri faina

Mod de preparare

Spalam bine ardeii,le taiem coditele cu tot cu o bucata de ardei si ii curatam bine si pe interior. Carnea tocata o amestecam cu ceapa spalata si tocata marunt,oul,orezul spalat si verdeata tocata marunt. Adaugam sare si piper dupa gust si omogenizam bine compozitia. Cu mana sau cu ajutorul unei lingurite,luam din amestecul de carne si umplem ardeii. Deasupra acoperim cu cate o felie de rosie.Punem ardeii vertical in cratita,adaugam apa cu pasta de tomate(cat sa-i acopere)si-i punem la fiert.Dupa ce s-au fiert,inclusiv carnea,amestecam cele 2-3 linguri de faina cu putina apa,omogenizam compozitia si adaugam usor peste ardei amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.Mai lasam la foc mic 15-20 de minute,oprim focul si adaugam patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi umpluti

Postat de panacris

Cartofi umpluti

Cartofii se spală, se înțeapă cu o scobitoare sau băț de frigarui din loc în loc, apoi se stropesc cu ulei de măsline și asezonează cu ierburi de Provence  (cimbru,...

Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de curcan, in sos de rosii

Postat de oanapl

Ardei umpluti cu carne de curcan, in sos de rosii

Cureți ardeii de cotoare și semințe, apoi îi speli. Pui uleiul într-un vas cu fundul gros și călești ușor ceapa tocată mărunt. Cureți morcovul apoi îi dai pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2014, 15:37
la 10.06.2014, 15:43
Foarte buni!
la 10.06.2014, 15:45
Abia astept sa prepar si eu
la 10.06.2014, 16:39
Super buni
la 10.06.2014, 16:41
Motan,Meri,Mihaela,Babi...multumesc!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking