Ingrediente
- 5 ardei rosii
- pentru sos:
- 2 cepe,
- o lingura de ulei,
- 2 rosii,
- 1 lingura de pasta tomate,
- 3 cani de apa,
- leustean,
- patrunjel,
- marar
- pt umplutura:
- aprox. 1/2 kg de carne tocata porc cu vita amestecata,
- 1 ceapa,
- o mana de orez,
- sare,
- 1 ou,
- piper,
- leustean,
- patrunjel,
- marar
Mod de preparare
Am pregatit umplutura prima data: am amestecat carnea cu ceapa taiata marunt, sare, piper, oul, orezul (pe care l-am spalat); leusteanul, patrunjelul si mararul pe care le-am tatai marunt.
Am taiat ardeii la coada astfel incat sa le pot scoate coada cu semintele si sa ramana intregi. I-am spalat, dupa care, cu o lingurita am bagat umplutura de carne in fiecare.
Intr-un vas am pus ceapa la incins, dupa ce s-a aurit am pus rosiile taiate cuburi si pasta de tomate; am lasat 3 min si am adaugat ardeii asezandu-i frumos sa stea drepti. Am adaugat apa si am lasat sa fiarba la foc potrivit.
La final am pus verdeata.
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de vita si porc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|