Ardei umpluti cu crema de branza si arahide

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
30 Aug 2013 | 4029 vizualizari
Ardei umpluti cu crema de branza si arahide

Am combinat tot ce aveam la-ndemana sa umplu niste ardei iar rezultatul sincer m-a surprins......

Ingrediente

  • 6 buc. ardei mici rosii
  • 1 cutie branza de la Delaco "ceva fin" cu smantana si masline verzi
  • 1 baton crema de unt
  • 5-6 frunze de busuioc verde
  • cca 100 gr. branza feta
  • 100 gr. arahide prajite si sarate

Mod de preparare

Spalam ardeii si le scoatem cotoarele si semintele (ca pentru ardei umpluti).

Amestecam in robot crema Delaco "ceva fin", branza feta, arahidele, frunzele de busuioc pana devin o pasta omogena si umplem ardeii cu aceasta crema.

Dam la frigider sa se intareasca iar la servire feliem ardeii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu crema de branza si arahide" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii

Postat de rocsi_1612

Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii

Aluatul: Punem laptele pe foc pana devine caldut. Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea, drojdia si smantana. Amestecam cu mana, turnam lapte putin...

Citeste continuarea

Tarta cu telemea, praz si ciuperci de padure

Postat de Ina

Tarta cu telemea, praz si ciuperci de padure

Pregatim intai aluatul: Punem intr-un vas untul (pastrat la temperatura camerei), oul, sarea si 250g de faina. In faina adaugata facem o gropita, turnam amoniacul si-l stingem cu o lingura de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.08.2013, 21:36
Ce combinatie faina
la 30.08.2013, 21:39
La mine n-ar merge treaba asta, adică umplutul cu ce am la îndemână, că doar nişte mămăligă rece mai am
Claudia, ardeii cu brânză sunt un deliciu, iar asta o ştiu încă din copilărie.
la 30.08.2013, 21:39
deci intrebarea este:io primesc?))
la 30.08.2013, 21:41
Deci crisulino, .... vino cu incredere! Sigur ca primesti, cum nu?
la 30.08.2013, 21:41
vin ca arahidele alea,busuiocul si feta m-au dat gata))

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking