Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris in Slow Cooker
4 Apr 2016 | 8394 vizualizari
Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot

Am tot auzit de acești ardei minunați umpluți cu nucă și ciuperci;) Le-a venit rândul;) Interesanți și buni, dar tot aceia cu un pic de cărniță sunt apreciați în familia Zmeilor :D ;) Cică bifat, probat și dat la arhivă :D :)) V-am adus rețeta, poate voi veți avea mai mult succes în familie ;)  Spor și poftă bună! 

Ingrediente

  • Ardei gras verde 8 bucăți,
  • Ceapă roșie 1 bucată,
  • Ciuperci champignon brune 6 bucăți,
  • Morcovi 2 bucăți,
  • Miez de nucă cca. 150 g,
  • Mărar verde 1 legătură,
  • Orez cu bobul rotund cca. 250 g,
  • Sare de mare 1 linguriță,
  • Piper proaspăt măcinat ½ linguriță,
  • Boia de ardei dulce 1 linguriță,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Bulion 500 ml,
  • Apă 500 ml.

Mod de preparare

Ceapa, morcovii, ciupercile se curăță, apoi se mărunțesc și se pun la călit împreună cu orezul,  uleiul de măsline și puțină apă, cca. 10 minute la foc mic, la final se adaugă și miezul de nucă măcinat. După ce s-au călit legumele se asezonează de sare, piper și boia. Între timp se curăță ardeii astfel: se taie capacul astfel încât să rămână și codița, apoi se curăță de miez și semințe. Ardeii se vor umple cu amestecul de orez, ciuperci și nucă, apoi se așează într-un vas termorezistent (eu l-am folosit pe Alin, slow cooker Crock-Pot-ul din dotare!), se acoperă cu capacele din ardei, apoi se adaugă bulionul și apa și se lasă la gătit, în cazul meu la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital cca 180 de minute ;) la functia HIGH, ceea ce, la un cuptor clasic, ar însemna 180 de minute, la minim, acoperit, bineînțeles ;) Spor și poftă bună;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Gulas de vita la slow cooker Crock-Pot

Postat de mirela0911

Gulas de vita la slow cooker Crock-Pot

Se spala carnea si se usuca cu servetele absorbante. Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins. Carnea se da prin faina, se scutura bine apoi se pune in tiaie. Se lasa sa se rumeneasca usor....

Citeste continuarea

Carne de vitel cu mazare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de andaoana

Carne de vitel cu mazare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Carnea o spalam si o taiem in bucati potrivite . Curatam morcovul ceapa si usturoiul . Morcovul l-am taiat in bucati mai mari , ceapa in cubulete iar usturoiul l-am zdrobit si maruntit cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.04.2016, 20:13
la 04.04.2016, 20:14
buni!
la 04.04.2016, 20:15
Sarut mana pt masa!
la 04.04.2016, 20:15
Au dreptate zmeisorii ) Mie imi plac fara nuca
la 04.04.2016, 20:16

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking