Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris in Slow Cooker
4 Apr 2016 | 8504 vizualizari
Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot

Am tot auzit de acești ardei minunați umpluți cu nucă și ciuperci;) Le-a venit rândul;) Interesanți și buni, dar tot aceia cu un pic de cărniță sunt apreciați în familia Zmeilor :D ;) Cică bifat, probat și dat la arhivă :D :)) V-am adus rețeta, poate voi veți avea mai mult succes în familie ;)  Spor și poftă bună! 

Ingrediente

  • Ardei gras verde 8 bucăți,
  • Ceapă roșie 1 bucată,
  • Ciuperci champignon brune 6 bucăți,
  • Morcovi 2 bucăți,
  • Miez de nucă cca. 150 g,
  • Mărar verde 1 legătură,
  • Orez cu bobul rotund cca. 250 g,
  • Sare de mare 1 linguriță,
  • Piper proaspăt măcinat ½ linguriță,
  • Boia de ardei dulce 1 linguriță,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Bulion 500 ml,
  • Apă 500 ml.

Mod de preparare

Ceapa, morcovii, ciupercile se curăță, apoi se mărunțesc și se pun la călit împreună cu orezul,  uleiul de măsline și puțină apă, cca. 10 minute la foc mic, la final se adaugă și miezul de nucă măcinat. După ce s-au călit legumele se asezonează de sare, piper și boia. Între timp se curăță ardeii astfel: se taie capacul astfel încât să rămână și codița, apoi se curăță de miez și semințe. Ardeii se vor umple cu amestecul de orez, ciuperci și nucă, apoi se așează într-un vas termorezistent (eu l-am folosit pe Alin, slow cooker Crock-Pot-ul din dotare!), se acoperă cu capacele din ardei, apoi se adaugă bulionul și apa și se lasă la gătit, în cazul meu la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital cca 180 de minute ;) la functia HIGH, ceea ce, la un cuptor clasic, ar însemna 180 de minute, la minim, acoperit, bineînțeles ;) Spor și poftă bună;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot

Postat de katty

Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot

Curatam pulpa de piei si grasime si o crestam din loc in loc. Presaram condimentele peste ea, apoi uleiul si o masam bine. Asezam pulpa intr-un vas incapator si turnam vinul. Acoperim cu folie de...

Citeste continuarea

Tarta cu spanac si branzeturi la slow cooker Crock-Pot

Postat de CulinaryRainbow

Tarta cu spanac si branzeturi la slow cooker Crock-Pot

   Am pus spanacul decongelat și stors de apă într-un vas împreună cu brânzeturile, iar după ce le-am amestecat am adăugat sarea, un ou și 50 g de pesmet, apoi am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.04.2016, 20:13
la 04.04.2016, 20:14
buni!
la 04.04.2016, 20:15
Sarut mana pt masa!
la 04.04.2016, 20:15
Au dreptate zmeisorii ) Mie imi plac fara nuca
la 04.04.2016, 20:16

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking