Ardei umpluti -post

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
20 Noi 2010 | 5471 vizualizari
Ardei umpluti -post

Simplu de facut si foarte gustosi,iar pentru o zi de post merg perfect

Ingrediente

  • 10 ardei
  • 1 punga orez cu legume congelate
  • 10 ciuperci mari  champinion
  • 1 ceapa
  • 200 ml pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • frunze de telina
  •  ulei

Mod de preparare

Se curata si se toaca ciupercile,se calesc in ulei cu ceapa tocata

Se pune orezul cu legume peste ciuperci se condimenteaza cu sare ,piper .

Se lasa sa fiarba 7-8minute ,nu se pune apa .

Ardeii se decongeleaza, in cazul meu,daca sant proaspeti cu atat mai bine,se curata si se splala bine.

Se umplu ardei cu compozitia de orez cu ciuperci,se aseaza intr-un vas cu putin ulei

Se amesteca pasta de tomate cu o canita de apa si se pune  peste ardei,iar deasupra frunze de telina(dau o aroma foarte buna)

se fierb 30 minute la foc mic acoperiti sau in cuptor - si mai bine (aveam cuptorul ocupat in acel momet)

Ps:cine doreste poate sa faca un sos mai gros cu putina faina ,eu insa am preferat simplu

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti -post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale in varza dulce cu orez, ciuperci si fructe uscate

Postat de ancutsa

Sarmale in varza dulce cu orez, ciuperci si fructe uscate

  Se căleşte ceapa tocată mărunt în puţin ulei încins, se adaugă morcovul ras, sarea, ciupercile spălate, curăţate de pieliţă şi tăiate marunt, care îşi vor...

Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu ardei copt

Postat de panacris

Tocanita de ciuperci cu ardei copt

Ardeiul kapia se coace la foc rapid, pe flacăra aragazului sau în cuptor, apoi se pune într-un vas, se sărează și se acoperă. După cca. 20 minute se curăță de coajă și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.11.2010, 01:37
la masala ora asta ,doar Ela si Rober mai sant prin zona,ca restu sfaraie de rup geamurile
la 20.11.2010, 09:11
Arata....de iti vine sa iei umbrela...ca ploua ...ploua...ploua....superbi!
la 20.11.2010, 09:21
la 20.11.2010, 09:50
la 20.11.2010, 10:55
pputem cere sau nu mai ai?

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking