Ardei umpluti si cartofi cu cascaval

Postat de epurasha2bb in Porc
15 Feb 2011 | 7568 vizualizari
Ardei umpluti si cartofi cu cascaval

un pranz delicios

Ingrediente

  • o farfurie de carne tocata de porc cu grasime,
  • - 4 bucati ardei capia rosu mai lung
  • -1 ceapa
  • -3 linguri pasta de rosii cu ardei
  • -rasnita Kotanyi ciuperci, verdeturi si sare iodata
  • -1 varf lingurita cimbru Kotanyi
  • -1 varf lingurita trahon Kotanyi
  • -3 triunghiuri de branza topita cu smantana Hochland
  • -100 g cascaval
  • pentru cartofi :
  • 3 cartofi mari
  • 1 polonic mare de supa de pui (zeama strecurata)
  • rasnita Kotanyi ciuperci, verdeturi si sare iodata
  • -1 varf lingurita cimbru Kotanyi
  • -1 varf lingurita trahon Kotanyi
  • rasnita piper cu lamaie Kotanyi
  • 50 g cascaval
  • 2 triunghiuri de brazna topita cu smantana

Mod de preparare

Calim ceapa tocata in 2 linguri de ulei si aduagam carnea tocata,apoi amestecam bine.Apoi adaugam pasta de rosii si condimentele Kotanyi.Cand e gata carnea se stinge focul si se lasa sa se raceasca putin, apoi se adauaga branza topita si se amesteca bine.Se taie ardeii pe lungime si se curata de seminte, apoi se umplu jumatatile de ardei cu acest amestec, se rade cascaval deasupra si se dau la cuptor cateva minute sa se topeasca toppingul si sa se inmoaie putin ardeiul.

Cartofii se curata de coaja si se taie rondele.Se aseaza in tava circular, se presara condimente pe ei si se picura ulei.Printre ei se toarna un polonic de supa de pui/legume si se baga tava la cuptor.Cand sunt aproape gata se scoate tava si se presara deasupra bucatele de cascaval si de branza topita.

Se servesc impreuna cu verdeata tocata ca decor.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti si cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Cartofi umpluti

Postat de panacris

Cartofi umpluti

Cartofii se spală, se înțeapă cu o scobitoare sau băț de frigarui din loc în loc, apoi se stropesc cu ulei de măsline și asezonează cu ierburi de Provence  (cimbru,...

Citeste continuarea

Cartofi umpluti si rumeniti la cuptor

Postat de CameliaComan

Cartofi umpluti si rumeniti la cuptor

Spalam bine cartofii si ii punem la fiert cu tot cu coaja. Ii incercam cu o scobitoare de gratar. Intre timp spalam ceapa verde si o tocam marunt. Fierbem orezul, dam cascavalul pe razatoare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2011, 11:35
bun de tot
la 15.02.2011, 11:35
Capia umplut ??? si eu fac acum , dar clasici
Neaparat intru sa-i vad si pe cei clasici
la 15.02.2011, 11:39
buni buni
la 15.02.2011, 11:40
la 15.02.2011, 11:43
cat da faini

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking