Ardei umpluti si fierti in zeama de varza murata

Postat de flori24 in Porc
22 Ian 2014 | 3409 vizualizari
Ardei umpluti si fierti in zeama de varza murata

pentru ca am ramas in pana de ideei ...m-am ratacit umpic prin bucataria bucataras si mi s-a facut pofta de ardei umpluti:) am stat si m-am gandit si am zis hai sa fac si eu cativa :)

Ingrediente

  • 8 ardei grasi
  • 700 g de carne tocata amestec
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 1 cana de orez
  • patrunjel proaspat
  • marar
  • cimbru
  • sare,piper

Mod de preparare

Se scoate cotorul de la ardei cu mare grija si atentie (nu ca mine), se spala si se las la scurs. Curatam ceapa si morcovul si le spalam. Ceapa o taiem cubulete marunte, iar morcovul il dam prin razatoare. Punem ceapa la calit cu o lingura de ulei, cu morcovul si lasam 2 minute la foc mic numai pana se aureste un pic ceapa. Punem carnea, cele 2 oua, patrunjelul si orezul (eu am avut si 3 ciuperci prin frigider le-am taiat si le-am pus ). Amestecam bine si lasam vreo 10 minute la foc mic. Punem condimentele si pasta de tomate, amestecam si inchidem focul.

Pregatim oala, punem un strat de varza murata pe fund, dupa care umplem ardeii. Pentru "capac" la ardei am pus o pasta din faina si apa ca sa nu dea pe afara compozitia la fierbere.Turnam 2 cani de moare ca sa inacreasca ardeii si restul apa cat cuprinde. Punem oala la foc mic cu capac, lasam sa firaba pana cand e fiert orezul.

Pofta buna! (sper sa nu fi uitat nimic...)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti si fierti in zeama de varza murata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancare de gogonele murate si porc

Postat de MotanLaOale

Mancare de gogonele murate si porc

Gogonelele se taie in felii potrivite si se pun in apa rece de seara pana dimineata. A doua zi se scurge bine de apa sarata in care a stat. Se pune la fiert in apa pentru 30-40 minute....

Citeste continuarea

Varza cu costita si carnati

Postat de portiadelumina

Varza cu costita si carnati

Metoda de preparare este clasică. Se toacă varza (fiind făcută la tuci, la pirostrii, am tocat-o mai mare un pic, se fierbe bine) și se pregătește pentru pus la fiert.  În...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.01.2014, 20:22
Interesant! De probat
la 22.01.2014, 21:00
la 22.01.2014, 21:41
incercati Dna. Panacris
la 22.01.2014, 21:41
Motan
la 23.01.2014, 10:54

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking