Aripi de raţă cu varză

Postat de alice_ciobanu in Rata
20 Apr 2011 | 6806 vizualizari
Aripi de raţă cu varză

Mai aveam ceva dintr-o raţă în congelator şi o varză verde. Aşa că...iată reţeta.

Ingrediente

  • raţă (în cazul meu ..aripi şi spate de raţă)
  • o varză medie cam de 1,5 kg
  • o ceapă potrivită
  • 3 linguri bulion
  • câteva roşii cherry
  • frunze dafin
  • delikat, boabe de piper
  • pătrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea de varză cu carne. Se pune la fiert separat.

Când varza este fiartă şi carnea de raţă de asemenea... le-am pus într-un vas de lut, în care, de obicei fierb sarmalele. Deci am pus în vasul de lut un strat mare de varză fiartă (cam 3/4 din toată varza), nişte roşii cherry, puţin pătrunjel proaspăt tocat, apoi carnea şi apoi restul de varză, iarăşi nişte roşii cherry frunzele de dafin şi puţin pătrunjel tocat. Am combinat puţină zeamă de carne cu zeamă de varză şi am adăugat bulionul, boabele de piper, delikatul şi apoi l-am turnat în vas.

Am dat totul la cuptor pentru o oră.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de raţă cu varză" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Friptura de rata cu cartofi si galbiori

Postat de Pungasa_Rogue

Friptura de rata cu cartofi si galbiori

Carnea se portioneaza, se spala si se fierbe la foc mic pentru 30 de minute in aproximativ 2,5 l apa cu putina sare in oala sub presiune. Dupa trecerea acestui interval de timp, se lasa oala...

Citeste continuarea

Piept de rata cu legume in stil chinezesc

Postat de Ksenya

Piept de rata cu legume in stil chinezesc

Pregatim bucatile de carne, scoatem grasimea care este in exces. Pe partea unde e pielea, crestam cu cutitul in forma de plasa saram si piperam. Intr-o tigaie adanca bine incinsa, asezam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2011, 10:19
tare bun!!!
la 20.04.2011, 10:29
bu
la 20.04.2011, 11:03
yammy
la 20.04.2011, 11:48
la 20.04.2011, 12:59
Buna rau ! Dar unde e mamaliguta ? E buna si fara

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking