Aripi de raţă cu varză

Postat de alice_ciobanu in Rata
20 Apr 2011 | 6775 vizualizari
Aripi de raţă cu varză

Mai aveam ceva dintr-o raţă în congelator şi o varză verde. Aşa că...iată reţeta.

Ingrediente

  • raţă (în cazul meu ..aripi şi spate de raţă)
  • o varză medie cam de 1,5 kg
  • o ceapă potrivită
  • 3 linguri bulion
  • câteva roşii cherry
  • frunze dafin
  • delikat, boabe de piper
  • pătrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea de varză cu carne. Se pune la fiert separat.

Când varza este fiartă şi carnea de raţă de asemenea... le-am pus într-un vas de lut, în care, de obicei fierb sarmalele. Deci am pus în vasul de lut un strat mare de varză fiartă (cam 3/4 din toată varza), nişte roşii cherry, puţin pătrunjel proaspăt tocat, apoi carnea şi apoi restul de varză, iarăşi nişte roşii cherry frunzele de dafin şi puţin pătrunjel tocat. Am combinat puţină zeamă de carne cu zeamă de varză şi am adăugat bulionul, boabele de piper, delikatul şi apoi l-am turnat în vas.

Am dat totul la cuptor pentru o oră.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de raţă cu varză" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata calda de piept de rata cu carpaccio de kumquat si vinaigrette de para

Postat de AlexTeacher

Salata calda de piept de rata cu carpaccio de kumquat si vinaigrette de para

  Faceti romburi pe partea cu grasime a pieptului de rata (taiati din grasime daca este prea multa); Asezonati-o pe ambele parti cu piper alb cu lamai, sare...

Citeste continuarea

Piept de rata clasic

Postat de sufletista

Piept de rata clasic

Pieptul de rata il scoatem din frigider cu cel putin 1 ora inainte sa il gatim. Eu am avut piept cu tot cu os, a trebuit sa il desosez, il stergem bine, il curatam de pene. Cu ajutorul unui...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2011, 10:19
tare bun!!!
la 20.04.2011, 10:29
bu
la 20.04.2011, 11:03
yammy
la 20.04.2011, 11:48
la 20.04.2011, 12:59
Buna rau ! Dar unde e mamaliguta ? E buna si fara

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking