Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor

Postat de Valclaudia in Pui
30 Oct 2014 | 5913 vizualizari
Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg aripioare de pui
  • 250 gr. ciuperci
  • 3 linguri mustar dulce
  • 2 linguri seminte de susan
  • sare si piper macinat dupa gust
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Spalam aripioarele sub jet de apa rece.

Amestecam 3 linguri de mustar cu 5 linguri de apa rece, 2 linguri seminte de susan, sare si piper macinat dupa gust.

Asezam aripioarele intr-un castron, turnam amestecul de mustar peste aripioare si dam vasul la rece pentru cateva ore (eu l-am lasat de seara pana dimineata la frigider).

A doua zi golim continutul castronului intr-un vas de yena,curatam ciupercile, le spalam si le taiem felii.

Asezam feliile de ciuperci peste aripioare, preincalzim cuptorulla 200 grade si dam tava la cuptor timp de o ora, pana se rumenesc aripioarele frumos si scade toata apa lasata.

Scoatem tava din cuptor, presaram patrunjel proaspat tocat si lasam la racorit.

Servim aripioarele cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Postat de mirela0911

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Se spala pieptul de pui apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se ia fiecare bucata si se cresteaza deasupra.  Ardeiul kapia se spala, se curata de cotor si seminte si se taie bucati...

Citeste continuarea

Pui in stil mediteranean

Postat de simona72

Pui in stil mediteranean

Carnea se portioneaza, pieptul se lasa intreg si se cresteaza usor pentru a patrunde mai bine aromele. Pentru marinare: toate ingredientele se amesteca intr-un castron. Se pune carnea, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2014, 19:36
Buna papica
la 30.10.2014, 19:42
Tu haripioare ,eu bulane si niste sos de mustar..
la 30.10.2014, 19:45
nu ti se pare ca lipseste pieptul? Sa vedem care l-a preparat.....
la 30.10.2014, 19:45
bune bune
la 30.10.2014, 19:52
foarte bune

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking