Ingrediente
- Aripioare de pui 1000 g,
- Ketchup Curry picant 100 de ml,
- Boia de ardei dulce 1 lingură
- , Usturoi pudră 1 lingură,
- Ulei de susan 1 lingură,
- Sos de soia 2 linguri,
- Piper proaspăt măcinar 1 linguriță,
- Apă rece 100 ml.,
- Semințe de susan 2 linguri.
Mod de preparare
Aripioarele de pui se curăță, se taie partea micuță, se spală, se usucă cu prosoape de bucătărie absorbante și se pun în vasul de ceramic al aparatului de gătit Slow Cooker Crock Pot 4,7 l.
Într-un bol se amestecă ketchup-ul, uleiul, sosul de soia, apa, pudra de usturoi și piperul.
Sosul se pune peste aripioare, se amestecă ușor, ca să se înglobeze, apoi se conectează aparatul de gătit Slow Cooker Crock Pot 4,7 l, la sursa de current, se se tează la programul HIGH pentru 2 ore. După 1 oră se presară semințele de susan și se amestecă ușor, ca să cuprindă toate aripioarele.
Pentru rumenire se transferă vasul în cuptor pentru cca. 10 minute câte 5 minute pe fiecare parte.
Se servesc fierbinți cu sos tzatziki, sweet chili sau sos de usturoi.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu susan la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|