Aripioare in sos de rosii cu cartofi la cuptor cu masline si marar

Postat de epurasha2bb in Pui
29 Ian 2011 | 7651 vizualizari
Aripioare in sos de rosii cu cartofi la cuptor cu masline si marar

o idee pentru pranz

Ingrediente

  • 8 aripioare de pui
  • 1 ceapa
  • 5-6 linguri pasta de rosii
  • 2 graunti de usturoi
  • marar verde
  • 10 masline negre
  • 4 cartofi maricei
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie rondele.Se unge un vas de yena cu ulei si se aseaza rondelele de cartofi.Se presara si maslinele negre din loc in loc si se picura ulei deasupra.Se baga la cuptor 6 minute la foc mediu si apoi se scoate tava si se adauga apa calduta si se da din nou la cuptor.Spre sfarsit adaugam mararul tocat ,sare si piperul.Mai lasam sa se rumeneasca putin si oprim focul.

Aripioarele se ung cu ulei, se dau cu condiment pentru pui Kotanyi si se baga la cuptor in vas termorezistent.Se lasa acolo 10 minute ;la foc mic sa se inabuse putin si apoi se aduga putina zeama de supa, o jumatate de ceasca.Apoi se lasa se se coaca si cand sunt aporoape gata se toarna deasupra ceapa tocata si usturoiul tocat si pasta de rosii.Se mai lasa putin sa se rumeneasca.Daca va place mai presarati si putin susan pentru efect.

Se servesc aripioarele cu cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare in sos de rosii cu cartofi la cuptor cu masline si marar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Gusa de porc & aripioare de pui marinate la cuptor cu garnitura de cartofi si sos de ciuperci cu portocala rosie

Postat de maxion

Gusa de porc & aripioare de pui marinate la cuptor cu garnitura de cartofi si sos de ciuperci cu portocala rosie

Carnea, mai bine spus gusa, o taiem bucati , aripioarele le trecem prin flacara la aragaz sa ardem ciumpii ramasi si taiem varfurile sa ramana doar cele doua parti mai carnoase . Dupa aceea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2011, 12:48
Bune si tare frumusele.
la 29.01.2011, 13:00
Moamaaaaaaaaaaaa , arata bestial
la 29.01.2011, 13:00
iau o aripioara si am plecat la munca
la 29.01.2011, 13:05
super ideea pentru pranz
la 29.01.2011, 13:18
multumesc fetelor!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking