Arroz Al Horno (Orez la Cuptor )

Postat de Andreea_Mario in Mancaruri cu carne
26 Sep 2012 | 5409 vizualizari
Arroz Al Horno (Orez la Cuptor )

Ce pot spune despre aceasta mancare este ca este incredibil de buna. Incercati si veti vedea ce buna este. Poate ca nu prea mai scriu eu bine dar sper ca nu ma incurc cu ingredientele in romaneste :)))

Ingrediente

  • 2 cartofi,
  • 5 bucati costita de porc ,
  • 3 rosii ,
  • 1 usturoi ,
  • asafran ,
  • sare
  • ulei
  • 1 lingura boia dulce ,
  • fasole boabe ,
  • 6 cani de orez .
  • 3 bucati de sangerete
  • o oala de lut adanca

Mod de preparare

Se  fierbe costita cu usturoiul intr-o oala sub presiune. Se adauga asafranul, fasolea  si o pastila knorr de carne. Dupa ce s-au fiert se iau sangeretele, se taie  bucati si se aseaza intr-o tigaie cu ulei. In acel ulei prajim putin carnea. Ii da gust la orez. Dupa ce s-au fript se pun intr-o farfurie si se pune boia dulce in ulei. Prajim toate cele mentinoate mai sus, dar sa avem grija sa nu se arda boiaua, caci o sa aiba gust amar.

Ddin oala in care am fiert carnea luam 12 cani de supa. Punem orezul in oala de lut, asezam fasolea, usturoiul il punem in mijloc, adaugam costita  si  morcilla (sangeretele). Prajim  cartofii bine. Cartofii ii taiem rotunzi, la fel si rosiile.

In total avem nevoie de aproximativ 40 de minute, care includ si frigerea carnii, a cartofilor si a sangeretelor.

Se aseaza cartofii si rosiile peste costita si sangeretele fripte si se adauga 12 cani de supa ramasa de la fierberea costitelor. Se lasa la cuptor aprox 20 de minute

POFTA BUNA .

Daca ti-a placut reteta noastra "Arroz Al Horno (Orez la Cuptor )" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ied cu legume- la tuci

Postat de mihaelar63

Ied cu legume- la tuci

Pulpa de ied se spala bine si se curata de grasimi . Legumele se curata si se spala . Ceapa se taie pestisori , prazul rondele ,telina se feliaza . Morcovii se taie...

Citeste continuarea

Tocanita de telina cu pui

Postat de gicuta69

Tocanita de telina cu pui

Spalam si portionam carnea de pui. Punem uleiul la incins intr-o cratita si rumenim usor carnea. O scoatem, adaugam ceapa tocata cubulete si o calim. Adaugam morcovul dat pe razatoarea mica...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2012, 17:58
super reteta
la 26.09.2012, 19:35
ms scumpo
la 26.09.2012, 19:40
la 26.09.2012, 20:00
la 26.09.2012, 20:42

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking