Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
15 Dec 2013 | 7373 vizualizari
Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue

Am salivat la reteta Laurei, apoi am vazut ca a prestat si Dya si tare curioasa m-au facut astfel incat am pregatit si eu pentru micul dejun aceasta reteta. Norocul meu a fost ca am primit aceasta branza de la concursul cu sandwich-uri.

Ingrediente

  • 1 cutie branza fondue emmentaler
  • 2 bagete de paine alba
  • 2 capatani de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • oregano
  • boia dulce
  • sare

Mod de preparare

Usturoiul l-am crestat la capat si l-am asezat intr-o forma de tarta.

Am amestecat uleiul cu condimentele si l-am pus peste usturoi.

Am desfacut vasul ceramic in care este branza, iar folia protectoare am asezat-o peste usturoi sa ajute la coacerea acestuia in acelasi timp cu branza.

Am asezat intr-o tava forma de tarta cu usturoi si vasul ceramic cu branza si am dat tava la cuptor pentru 2o minute la 180 grade.

Am crestat franzelele sub forma de feli, pastrand baza netaiata si le-am introdus in cuptor langa branza cu 10 minute inainte de expirarea timpului.

Dupa ce am scos totul din cuptor, am curatat usturoiul si am introdus grauntii printre crestaturile franzelelor, apoi am intins branza peste franzele.

Este buna, usor picanta cu siguranta voi repeta reteta si voi incerca si varianta cu rosii cum au facut Laura si Dya.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (47)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Foietaj cu carne

Postat de timea

Foietaj cu carne

Foietajul trebuie sa fie complet decongelat. Curatam si spalam legumele si le taiem bucati mai mici. Carnea o spalam si o taiem cubulete. Dam carnea impreuna cu slanina si legumele prin masina...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu cartofi in aluat, bacon si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Aperitiv tarta cu cartofi in aluat, bacon si mozzarella

Aluatul: Cartofii ii taiati cuburi. Ii puneti la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Cand sunt patrunsi, ii scurgeti bine de apa, ii zdrobiti cu furculita si ii lasati sa se raceasca, dar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.12.2013, 09:56
buna buna
la 15.12.2013, 10:00
Eu inca n-am atentat la ''fundul'' asta de branza...
la 15.12.2013, 10:04
Sa crezi tu ca baietilor le ajunge franzela asta buna!
la 15.12.2013, 10:06
Buni ) au infulecat-o cat ai zice peste pe urma au cerut mancare
la 15.12.2013, 10:07
Cleme, e buna, dar putina

Vezi toate comentariile (47)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking