Ingrediente
- 1 cutie branza fondue emmentaler
- 2 bagete de paine alba
- 2 capatani de usturoi
- 1 lingura ulei
- piper
- oregano
- boia dulce
- sare
Mod de preparare
Usturoiul l-am crestat la capat si l-am asezat intr-o forma de tarta.
Am amestecat uleiul cu condimentele si l-am pus peste usturoi.
Am desfacut vasul ceramic in care este branza, iar folia protectoare am asezat-o peste usturoi sa ajute la coacerea acestuia in acelasi timp cu branza.
Am asezat intr-o tava forma de tarta cu usturoi si vasul ceramic cu branza si am dat tava la cuptor pentru 2o minute la 180 grade.
Am crestat franzelele sub forma de feli, pastrand baza netaiata si le-am introdus in cuptor langa branza cu 10 minute inainte de expirarea timpului.
Dupa ce am scos totul din cuptor, am curatat usturoiul si am introdus grauntii printre crestaturile franzelelor, apoi am intins branza peste franzele.
Este buna, usor picanta cu siguranta voi repeta reteta si voi incerca si varianta cu rosii cum au facut Laura si Dya.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta crocanta cu usturoi copt si branza fondue" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (47)
|