Baghete cu mortadella si cascaval

Postat de angyb in Aperitive / Garnituri
14 Sep 2012 | 3361 vizualizari
Baghete cu mortadella si cascaval

Sursa Nadina 73: http://www.bucataras.ro/retete/baghete-cu-sunca-si-cascaval-7549.html

Ingrediente

  • 600 g faina alba
  • 15 g drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 50 ml ulei de masline
  • lapte caldut cat cuprinde
  • Umplututa :
  • 200 g mortadella feliata
  • 250g cascaval
  • lapte di mac pt uns

Mod de preparare

Pentru inceput pregatim maiua din drojdie ,lingurita de zahar si un pic de lapte.Lasam la loc cald aproximativ 15 min.

Intr-un bol incapator punem faina cernuta peste care adaugam maiua , uleiul de masline si sare. Adaugam putin cate putin lapte caldut si framantam pana cand devine un aluat nelipicios .Se lasa la loc cald pana cand isi dubleaza volumul.

Dupa ce a dospit impartim aluatul in 6 parti si intindem cate o foaie peste care de pun feliile de mortadella si cascavalul taiat cubulete sau razuit. Dam capetele spre interior dupa care rulam si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem cu lapte(sau cu ou batut eu nu am avut asa ca am folosit laptele) si presaram deasupra seminte de mac.

Se pun la cuptor aproximativ 25 de minute pana cand se rumenesc .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu mortadella si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placintele cu carne si ciuperci

Postat de rocsi_1612

Placintele cu carne si ciuperci

Aluatul: Topim untul si il lasam sa se raceasca. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Intr-un bol punem faina, un praf de sare, drojdia si amestecam. Punem apa treptat si framantam,...

Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti cu ciuperci

Postat de gurita_ta2005

Cartofi frantuzesti cu ciuperci

Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pentru circa 20-25 minute.Se curata de coaja cat sunt calzi si se taie rondele. Intr-o tava pune hartie de copt,si asezam un strat de cartofi....

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.09.2012, 10:35
sa vezi cum vine Gaby si dezbate treaba cu mortadella)
la 14.09.2012, 10:43
Dia daca mortadella am pus ce sa fac
la 14.09.2012, 10:43
pun si eu ce am pe aici
la 14.09.2012, 10:43
Bune tare
la 14.09.2012, 10:48
Multumesc Geanina

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking