Painici din aluat de bere umplute cu sunca si cascaval

Postat de lilik in Aperitive / Garnituri
9 Noi 2012 | 4762 vizualizari
Painici din aluat de bere umplute cu sunca si cascaval

ei bine astazi am facut faimoasele "chiftele in aluat de bere",dar fetita mea imi zicea ca ea nu vrea,ca vrea chiftelele facute in alt fel,ma rog(deci pe maine am in meniu chiftele altfel :))),asa ca am facut si cu alta umplutura...Chiar grozave...merg de minune in loc de sandvis ;)

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 gr faina de grau dur
  • 200 gr faina alba
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 250 ml bere
  • 5 gr drojdie uscata
  • Pentru umplutura:
  • sunca
  • cascaval

Mod de preparare

Cernem cele 2 tipuri de faina si le amestecam cu drojdia,apoi adaugam sarea,berea si treptat uleiul de masline.

Framantam bine pana obtinem un aluat nelipicios si usor de manevrat.

Impartim aluatul in 18-20 de bucati egale(35-40 gr fiecare) si le rotunjim.

Intindem fiecare biluta de aluat si in mijloc punem cascaval si sunca dupa plac,apoi inchidem marginile aluatului la mijloc si aplatizam putin.

Procedam astfel cu fiecare biluta de aluat,apoi le asezam intr-un vas termorezistent uns cu unt si le lasam acoperite la loc cald 20-30 de minute.

Le dam la cuptorul incins la 180° pana se rumenesc frumos(30-35 de minute).

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici din aluat de bere umplute cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Omleta din ou de strut

Postat de panacris

Omleta din ou de strut

  Cei doi Zmei din dotare pregătesc bormașina pentru strapungerea oului de struț, asta că eu am nevoie de coajă lui, ca să-l pot încondeia ;) Dacă nu aveți răbdare și...

Citeste continuarea

Aperitiv placintele din cartofi umplute cu cascaval, prajite

Postat de mirela0911

Aperitiv placintele din cartofi umplute cu cascaval, prajite

Se fierb cartofii in coaja in apa cu putina sare. De preferat este sa se fiarba cartofii inainte cu o zi. Se curata de coaja si se dau apoi pe razatoarea cu gauri mari. Se adauga sare, piper,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.11.2012, 20:33
vreau si eu...sunt sigura ca e tare bun
la 09.11.2012, 20:33
Si eu m-am gandit deja la alte variante, sunca, cascaval si cu legume pt aceste painici Foarte frumoasa ti-au iesit
la 09.11.2012, 20:34
bun...
la 09.11.2012, 20:38
fain ca descoperiti si alte variante
la 09.11.2012, 20:41
Cat de faine

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking