Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb

Postat de Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri
12 Mar 2016 | 3601 vizualizari
Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb

Am vazut la Merisor baghete umplute. Am poftit la ele si am executat si eu unele delicioase. 

Ingrediente

  • 3 jumatati de bagheta;
  • 150 g salam rustic + untura pentru prajirea acestuia;
  • 100 g ciuperci champignon;
  • un ardei gras rosu (180 g);
  • o lingura ulei;
  • 100 ml apa;
  • sare;
  • un ou;
  • 5 linguri ketchup dulce;
  • putin oregano uscat;
  • putin busuioc uscat;
  • 100 g boabe de porumb dulce din conserva;
  • 150 g cascaval ras.

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Jumatatile de bagheta se taie de-a lungul si se scobesc pentru a elimina miezul.

Salamul se taie bucati mici si se prajeste in untura, apoi se scoate pe un servet absorbant de bucatarie.

Ciupercile se spala si se feliaza.

Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala si se taie bucati lungi si subtiri.

Ciupercile si ardeiul se pun la foc intr-o tigaie impreuna cu uleiul, apa si putina sare si se acopera cu un capac, lasandu-le sa se inabuse.

Intr-un castron se bate oul cu un praf de sare, apoi se adauga ketchupul si ierburile aromatice si se amesteca.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt. Baghetele se umezec cu apa pe partea crocanta, se aseaza in tava, apoi se umplu astfel: se pune salamul prajit, ciupercile si ardeiul, boabe de porumb (se pastreaza cateva pentru a mai pune si la final), compozitia din ou si ketchup, cascavalul ras si alte cateva boabe de porumb. 

Se introduce tava la cuptor pana cand se topeste cascavalul (15-20 de minute).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi prăjiți (cu carne reciclată)

Postat de ela2015

Cartofi prăjiți (cu carne reciclată)

Carnea pregatită anterior (fiartă sau prăjită) se taie în bucăți mici. Eu am avut carne rămasă pregatită după această rețetă...

Citeste continuarea

Aperitiv drob de pui

Postat de comanligia

Aperitiv drob de pui

Mai intai am curatat prazul si ceapa si le-am spalat bine. Ficatul l-am prajit fara sare, ca sa nu se intareasca. Am tocat ceapa si prazul marunt si le-am calit in cratita cu uleiul in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2016, 15:22
delicioase
la 12.03.2016, 15:24
Foarte gustoase!
la 12.03.2016, 15:51
Fara porumb, ala il mananc singur nu amestecat..
la 12.03.2016, 15:57
Delicioase!
la 12.03.2016, 16:11
Mmmm, ce bine arata! Delicioase!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking