Bastonase de zucchini la cuptor

Postat de vishinel in Aperitive / Garnituri
14 Mar 2013 | 8332 vizualizari
Bastonase de zucchini la cuptor

Bantuind pe la Auchan, partea cu legume si fructe, am dat peste niste zucchini foarte dragalasi care mi-au facut cu ochiul instant. Initial vroiam sa ii fac pane, prajiti in tigaie, dar ajuns acasa m-am razgandit si in loc sa ii prajesc in tigaie i-am bagat la cuptor...si nu regret deloc. Au iesit deliciosi, singurul regret fiind ca am luat doar 3 :)

Ingrediente

  •  3 zucchini
  •  pesmet
  •  1 ou
  •  1/2 lingurita piper
  •  1/2 lingurita busuioc
  •  1/2 lingurita oregano
  •  sare, piper

Mod de preparare

Spalam bine zucchini dupa care ii taiem in bastonase. Ii frecam cu sare si piper si ii punem deoparte 5-10 minute sa mai lase din apa. In acest timp incingem cuptorul. Intr-un bol batem oul. In alt bol amestecam pesmetul cu oregano, busuioc si piperul. Dam fiecare bastonas prin ou apoi prin amestecul de pesmet si ii punem in tava acoperita in prealabil cu hartie de copt. Ii lasam la cuptor in jur de 20 de minute pana capata o culoare aurie si devin crocanti la exterior si moi la interior.

Au iesit pur si simplu deliciosi si s-au terminat instant. Sigur mai fac. Sa aveti pofta si nu uitati: Gatiti cu pasiune si sigur va iesi ceva bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de zucchini la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinte cu varza si carnati

Postat de merisor67

Placinte cu varza si carnati

Preparam mai intai varza, eu am avut-o preparata cu o zi inainte. Tocam varza si o frecam cu putina sare si piper. Punem uleiul la incins si prajima carnatii in el, intorcandu-i de pe o...

Citeste continuarea

Banuti cu pasta de branza si somon afumat

Postat de Ina

Banuti cu pasta de branza si somon afumat

Banutii de aluat: Mixam galbenusurile cu laptele si untul topit, dupa care adaugam faina, sarea si drojdia si continuam sa mixam pana obtinem un aluat omogen pe care-l lasam la dospit 30...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2013, 23:10
Vishinelu,frumoasa prezentarea ta.
Am facut si eu dar n-am fost prea incantata de rezultat
Da' eu sunt mai carcotasa )))
la 14.03.2013, 23:56
la 15.03.2013, 00:34
ce nu a iesit bine dia?
la 15.03.2013, 08:48
Nu e ca n-a iesit bine,n-am fost incantata de gust desi imi place dovlecelul
la 15.03.2013, 20:31

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking