Batoane cu legume si salam

Postat de bitza in Aperitive / Garnituri
12 Aug 2010 | 4622 vizualizari
Batoane cu legume si salam

Ingrediente

  • 150 g faina
  • 125 g iaurt
  • 5 g praf de copt
  • 2 oua
  • 1 ardei capia
  • 4 felii salam
  • 1 ceapa mica
  • 2 lg ulei de masline
  • sare,piper
  • 50 g cascaval

 

Mod de preparare

1. Ardeiul,ceapa,si salamul se taie cubule si se soteaza intr-o lingura de ulei.
Faina se amesteca cu praf copt.Ouale se bat cu sare si piper, se adauga iaurtul
si 2 lg ulei,iar la sfarsit se incorporeaza faina si legumele cu salamul si se amesteca.Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se rade cascavalul deasupra!Se coace in cuptorul preincalzit aprox 30 min(faceti testul scobitorii).Se lasa la racit si se taie bastonase.Se serveste cu sos din smantana si marar!pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu legume si salam" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi frantuzesti cu ciuperci

Postat de gurita_ta2005

Cartofi frantuzesti cu ciuperci

Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pentru circa 20-25 minute.Se curata de coaja cat sunt calzi si se taie rondele. Intr-o tava pune hartie de copt,si asezam un strat de cartofi....

Citeste continuarea

Placinta cu spanac salbatic

Postat de caroline

Placinta cu spanac salbatic

Pregatim mai intai aluatul deoarece va necesita dospire.  Punem intr-un castron faina,oul,sare,drojdia zdrobita,laptele caldut ( nu fierbinte) si incepem sa framantam aluatul. Pe parcurs...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.08.2010, 08:55
la 12.08.2010, 09:41
la 12.08.2010, 11:01
la 12.08.2010, 12:16
si eu vreau
la 12.08.2010, 13:22

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking