Big Sandvich

Postat de nico15 in Aperitive / Garnituri
31 Ian 2011 | 3803 vizualizari
Big Sandvich

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • pateu de ficat
  • branza topita
  • castravete proaspat
  • masline negre feliate
  • unt
  • bacon
  • masline verzi
  • pasta de branza
  • capere
  • frunze de ceapa verde

Mod de preparare

O bagheta mijlocie se prajeste, si se va unge in trei culori ca in imaginea alaturata putem lasa ca un singura sandwish sau putem sa-l facem in 3 sandwish-uri distincte, deci prima parte se unge cu pateu, dupa care se va lua o felie de branza topita si se va taia in felii subtiri se va decora cu masline si castravete verde proaspat bucati mici, partea a doua a sandvisch-ului se va unge in strat subtire cu unt iar pe deasupra se va pune o felie de bacon, si se va decora cu rondele de masline verzi cu ardei si cu suvite de masline negre, iar ultima parte este pasta de branza buko cu 2 picaturi de colorant alimentar, deasupra se va pune o rondea de branza de capra se va decora cu capere si castravete verde proaspat, se poate pune cealalta jumatate de paine deasupra se poate lega cu frunze de ceapa verde si se poate portiona sau se va lasa intreaga.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Big Sandvich" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cornuri cu branza pufoasa Delaco si sunca

Postat de reisnaor_2006

Cornuri cu branza pufoasa Delaco si sunca

      Dizolvam pliculetul de drojdie in doua trei linguri de lapte cald. Untul sau margarina il dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina si framantam pana obtinem...

Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu fulgi de porumb

Postat de merisor67

Aperitiv omleta cu fulgi de porumb

Amestecăm bine ouăle cu puțină sare, muștar și piper. Ungem tigaia antiaderentă cu unt și o punem la încins. Adăugăm fulgii de porumb în compoziția de ouă, în...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.01.2011, 23:51
aspect super
la 01.02.2011, 09:36
Tot ce-i BIG , este EXCELENT !
la 01.02.2011, 09:37
creativa
la 01.02.2011, 11:08
la 01.02.2011, 21:01

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking