Bilute de branza de capra cu patrunjel verde

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
4 Feb 2011 | 6137 vizualizari
Bilute de branza de capra cu patrunjel verde

Vin musafiri si nu avem nimic pregatit?..................aceste bilute nu ne iau mai mult de 10 min.Sau daca nu, faceti pizza lui Gaby ca tot atat dureaza..............hahaha.

Ingrediente

  • 300 g branza proaspata de capra
  • 2 linguri cu smantana
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • piper macinat

Mod de preparare

Cu ajutorul unei furculite pasam branza de capra apoi amestecam cu smantana.Omogenizam bine si adaugam putin ulei de masline astfel incat pasta obtinuta sa poata fi usor modelata sub forma de bilute.Condimentam cu piper si apoi amestecam cu patrunjel verde tocat si formam bilute pe care le dam la frigider pentru circa 30 min dupa care servim cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza de capra cu patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv omleta cu sunculita taraneasca si ardei, in felii de paine

Postat de merisor67

Aperitiv omleta cu sunculita taraneasca si ardei, in felii de paine

Tăiem feliile de pâine groase de 2 cm, iar cu vârful unui cuțit, le scobim miezul, lăsându-le marginile de aproximativ 2 cm. Pregătim o tigaie încăpătoare și...

Citeste continuarea

Aperitiv melcisori perechi din foietaj cu bacon si cascaval

Postat de merisor67

Aperitiv melcisori perechi din foietaj cu bacon si cascaval

Lăsăm aluatul să se dezghețe la temperatura camerei, apoi desfacem fiecare foaie și o întindem ușor cu sucitorul, pe folia în care a fost împachetată. Ungem foile cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.02.2011, 23:29
Wow, ce frumoase sunt ! Dau bine pe platoul de aperitive ! Ai si intrat in bucatarie !?
la 04.02.2011, 23:33
nu inca Buni, dar maine trebuie sa intru .....................mai am inca retete facute si nepostate ...................
la 04.02.2011, 23:39
Le-am savurat pe toate Mediii!
la 04.02.2011, 23:39
si daca n-avem branza,mulgem capra? sunt de efect bilutele
la 04.02.2011, 23:47
tare frumoase

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking