Bilute de branza de capra cu patrunjel verde

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
4 Feb 2011 | 6181 vizualizari
Bilute de branza de capra cu patrunjel verde

Vin musafiri si nu avem nimic pregatit?..................aceste bilute nu ne iau mai mult de 10 min.Sau daca nu, faceti pizza lui Gaby ca tot atat dureaza..............hahaha.

Ingrediente

  • 300 g branza proaspata de capra
  • 2 linguri cu smantana
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • piper macinat

Mod de preparare

Cu ajutorul unei furculite pasam branza de capra apoi amestecam cu smantana.Omogenizam bine si adaugam putin ulei de masline astfel incat pasta obtinuta sa poata fi usor modelata sub forma de bilute.Condimentam cu piper si apoi amestecam cu patrunjel verde tocat si formam bilute pe care le dam la frigider pentru circa 30 min dupa care servim cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza de capra cu patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cosulete cu branza, sunca si masline

Postat de mirela0911

Cosulete cu branza, sunca si masline

Int-un bol se amesteca crema de telemea si branza Fagaras. Se taie cubulete muschiul, gogosarul si maslinele feliute. Se amesteca toate impreuna. La final se adauga ceapa taiata marunt. Se...

Citeste continuarea

Crenvusti in aluat

Postat de MotanLaOale

Crenvusti in aluat

Aluatul se lasa la dezghetat. Se intinde foaia de aluat pe suprafata de lucru si in functie de marimea crenvustilor se taie in dreptunghiuri. Eu am impartit-o in 12. Am crestat marginile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.02.2011, 23:29
Wow, ce frumoase sunt ! Dau bine pe platoul de aperitive ! Ai si intrat in bucatarie !?
la 04.02.2011, 23:33
nu inca Buni, dar maine trebuie sa intru .....................mai am inca retete facute si nepostate ...................
la 04.02.2011, 23:39
Le-am savurat pe toate Mediii!
la 04.02.2011, 23:39
si daca n-avem branza,mulgem capra? sunt de efect bilutele
la 04.02.2011, 23:47
tare frumoase

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking