Ingrediente
Pt. biscuitii cu catina:
- 50 gr. pudra de cocos (obtinuta prin macinarea fulgilor de cocos)
- 50 gr. pudra alba din fulgi de migdale
- 1/2 lingurita pudra de psyllium
- 1 lingurita pudra de catina
- putina miere (dupa gust)
- cateva picaturi extract de vanile
Pt. stelutele cu migdale:
- 100 gr. migdale macinate (cu tot cu coaja)
- 50 gr. pudra de in (are un gust usor de nuca)
- 1 lingurita pudra de roscove
- miere, dupa gust
Mod de preparare
Am amestecat bine, in boluri separate, toate ingredientele pt. fiecare tip de biscuiti in parte.
Am obtinut foarte repede bilele de aluat, pe care le-am dat la rece pt. cca 1 ora. Apoi am intins aluaturile in foaie pe blatul uns cu putin ulei de palmier (cei cu catina i-am facut patrati, iar pe cei cu migdale si in i-am facut stelute), am taiat formele si am pus biscuitii la "copt" in deshidrator cateva ore, pana s-au uscat bine deasupra, dar in interior au rams usor moi. Au fost un deliciu, mai ales serviti la micul dejun!
Baiatul meu i-a consumat cu placere dimineata, langa un pahar cu lapte.
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|